Antena Căutare

E mai simplu decât îţi închipuiai! Aşa afli în ce an îţi va merge cel mai bine. Cum CALCULEZI cifra magică

Fiecare an vine cu lucruri bune şi cu lucruri mai puţin bune. Depinde doar de noi cum le interpretăm şi ce învăţăm din ele astfel încât să ştim ce avem de făcut pentru viitor. Iată cum poţi afla care este anul tău norocos.

Fiecare an vine cu lucruri bune şi cu lucruri mai puţin bune. Depinde doar de noi cum le interpretăm şi ce învăţăm din ele astfel încât să ştim ce avem de făcut pentru viitor. Iată cum poţi afla care este anul tău norocos.

Primul pas: Calcularea vibraţiei numerologice personale

Se calculează în felul următor: se adună cifrele din care sunt formate ziua şi luna naşterii până se ajunge la o singură cifră.

Ex: 9 august = 09.08, 9 + 8= 17, 1+7 = 8 şi aceasta este vibraţia numerologica personală.

Să presupunem că vrei să afli cum va fi anul 2019. Se adună toate cifrele care formează acest an:

2+1+9=12 1+2 = 3 şi se adaugă vibraţia numerologică personală 8; 1+8=9.

Asta înseamnă că cifra 9 este semnificativă în ceea ce te priveşte pentru anul 2017.

Poţi calcula această cifră pentru fiecare an în parte pentru a vedea cum vor merge pentru tine lucrurile în anul respectiv.

Numărul 1 – Anul noilor începuturi

Fie că este vorba de viaţă personală sau de cea profesională, aşa cum ne sugerează şi numele, este un an al noilor începuturi, un an plin de aventuri şi de schimbări în fiecare aspect al vieţii tale.

Este un an numai bun pentru a stabili priorităţi, pentru a face un pic de ordine în gânduri şi pentru a demara noi proiecte care cu siguranţă se vor dovedi a fi de succes.

Problemele trecutului dispar ca prin ceaţă sau găseşti o rezolvare rapidă şi eficientă care să nu îţi răpească foarte mult timp astfel încât să te poţi concentra pe lucrurile care merită cu adevărat.

Numărul 2 – Anul dezvoltărilor

Începi să investeşti mai mult în tine, în lucrurile care îţi plac şi care îţi dau o stare de bine, în lucrurile care te pasionează, dar şi în ceea ce ţine de domeniul profesional care te priveşte.

Este un an în care încerci să pui bazele unor relaţii de prietenie sau relaţii profesionale care mai târziu îţi vor aduce beneficii. De asemenea acest an este un an care îţi va pune la încercare răbdarea şi sensibilitatea penru că vor fi multe momente în care lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti din cauza unor întârzieri ale persoanelor implicate.

Numărul 3 – Anul socializării şi al creativităţii

Un an care aduce vibraţii pozitive. Este şi un an în care simţi nevoia să te apropii din nou de prieteni mai vechi, să îţi faci prieteni noi şi să socializezi cât mai mult.

Vei profita de orice ocazie pe care acest an ţi-o va scoate în cale, dar ai grijă pentru că exista consecinţe pentru tot ceea ce faci, fie ele bune sau rele dar cu siguranţă nu te vor ocoli.

Numărul 4 – Muncă multă şi rezultate aproape invizibil

Munceşti de îţi ies peri albi şi rezultatele întârzie să apară. Nu este cel mai bun an pentru a culege roadele muncii tale, dar nu este nici cel mai prost an.

Este adevărat că vor creşte responsabilităţile şi că este genul de an în care faci un pas înainte şi doi înapoi, însă asta te va ajuta să priveşti imaginea de ansamblu şi să reuşeşti să te mobilizezi mai bine pentru anii ce vor urma, atunci când vei avea nevoie de multă energie şi putere de muncă.

Numărul 5 – Anul eliberării

Şi nu degeaba se numeşte aşa! Este anul în care te eliberezi de energiile negative şi laşi loc lucrurilor bune în viaţa ta. Anul acesta îţi extinzi activităţile sociale şi încerci să stabileşti relaţii de prietenie cu oameni noi.

În acelaşi timp noul an vine cu pozitivitate şi cu o senzaţie extraordinară de libertate şi de socializare. Îţi faci noi prieteni şi te detaşezi de rutină în care erai până acum.

Este perioada perfectă pentru a te îndrepta către noi direcţii în ceea ce priveşte întreaga ta viaţă şi să experimentezi schimbări atât în viaţa personală cât şi în cea profesională.

Numărul 6 – Iubire şi familie

Anul acesta aduce melancolie, nostagie, lucruri care sporesc emotivitatea şi sensibilitatea mai mult decât decât de obicei. Te apropii mai mult de familia ta şi de partea spirituală a vieţii.

Îi apreciezi mai mult pe cei din jurul tău şi stabileşti legături speiale cu persoana iubită. De asemenea este şi un an în care te sacrifici pentru cei dragi fără să aştepţi nimic în schimbi. Pur şi simplu simţi că ei merită mai mult şi acum este momentul în care tu poţi să le oferi asta.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI!

Este expertă în arte marţiale şi are pregătire antiteroristă! Cine este DĂDACA familiei regale din Marea Britanie şi câţ... Pericolul din spatele acestei plante! Toată lumea o are în casă, dar nimeni nu știe ce efecte dăunătoare are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x