Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ea are 26 de ani, el are 54, dar se iubesc la nebunie: ”Aș fi mai fericit dacă am face amor de trei ori pe săptămână!”

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru este dovedit, încă o dată, de doi oameni care susțin că se iubesc, în ciuda diferenței de 28 de ani dintre ei. 

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru este dovedit, încă o dată, de doi oameni care susțin că se iubesc, în ciuda diferenței de 28 de ani dintre ei.

Mason Reese, în vârstă de 54 de ani, s-a îndrăgostit nebunește de Sarah Russi, de 26 de ani, chiar înainte de Crăciun. Șapte luni mai târziu, ei se iubesc la nebunie și sunt gata să se căsătorească.

După ce au fost acuzați de faptul că relația lor nu este pe bune, aceștia au vorbit despre relația lor, dezvăluind că nu sunt împreună pentru bani, pentru că bărbatul plătește doar mesele la restaurant, nu alte facturi mai mari, precum chirie.

Citește și: Ea are 83 de ani, el are 44, dar fac amor nebun! „A fost dragoste la prima vedere, iar iubirea noastră crește”

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, pe 4 decembrie și nu i-a venit să creadă că Sarah este interesată de el.

Nu mi-a venit să cred. A fost cel mai inocent flirt. Nu am crezut niciodată că acest model pentru adulți va găsi ceva atractiv la mine.”, a mărturisit bărbatul pentru Daily Mail.

De asemenea, acesta a mărturisit că relația lor intimă este bună, dar i-ar plăcea să facă amor mai des: ”Ea lucrează noaptea, iar de multe ori e obosită. Sau sunt eu. Facem amor de două ori pe săptămână, dar cred că e posibil să fiu mai fericit dacă s-ar întâmpla de trei ori”, a mai povestit bărbatul.

Citește și: Ce se întâmplă cu oamenii care nu fac amor două săptămâni consecutive! Presupunerile se adeveresc: „Asta este diferența”

Întrebată cum răspunde acuzațiilor că stă cu Mason doar pentru bani, tânăra a reacționat: ”Nu contează ce cred oamenii. Ne iubim și nimeni nu poate să ne ia asta.”, a mai spus Sarah.

Cei doi se gândesc să se căsătorească peste doi ani de zile, în cazul în care vor mai fi împreună.