Antena Căutare

Ea are 27 de ani, el are 55! Cei doi s-au căsătorit, deși s-au văzut doar de trei ori în trei luni. Ce a recunoscut tânăra

O tânără în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 54 de ani, chiar dacă îl știa de trei luni și s-au văzut doar de câteva ori. Ceea ce a dezvăluit femeia i-a uimit pe mulți.

Sarah Henderson portret Galerie
Sarah Henderson (27) s-a căsătorit cu Darin (55), deși între ei există o diferență de vârstă 28 de ani | sursa foto: Profimedia

Sarah Henderson din Michigan (Statele Unite ale Americii) l-a cunoscut pe Darin prin intermediul platformei YouTube. La trei luni distanță, cei doi și-au unit destinele, deși se întâlniseră doar de câteva ori.

Se pare că întreaga lor poveste de iubire ar fi pornit de la un simplu comentariu lăsat de tânără la un clip video.

O tânără de 27 de ani s-a căsătorit cu iubitul ei, deși acesta e cu 28 de ani mai mare decât ea

Povestea celor doi pare desprinsă din scenariul unui film și mulți sunt sceptici în privința relației lor. Totul a început în urmă cu un an, atunci când Sarah a lăsat un comentariu la un clip video de pe YouTube. Darin a intrat în vorbă cu ea și cei doi au început să discute tot mai des.

Citește și: Audrey Moon, o tânără de 19 ani, s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei

„Ne-am cunoscut în cel mai neașteptat mod posibil. Amândoi am decis ca, pe timpul pandemiei, să ne deschidem un canal de YouTube. Totul a pornit de la un comentariu”, a mărturisit americanca, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Prietenia virtuală s-a transformat într-un timp extrem de scurt într-o poveste de iubire.

Sarah și Davin Henderson

Sarah și Davin Henderson s-au căsătorit, deși există o diferență de 28 de ani între ei

„Aveam multe în comun: muzica, politica, viziunile religioase, iubirea pentru animale, pasiunea pentru poezie sau pentru scris. Am ajuns să vorbim în fiecare zi, ne trimiteam emailuri cu tot felul de piese și stăteam adesea pe apeluri video”, a mai dezvăluit tânăra.

Nici măcar faptul că stăteau în state diferite nu i-a împiedicat așa că, în scurt timp, cei doi s-au întâlnit și fizic, în noiembrie 2020. În decembrie s-au întâlnit a doua oară, iar în ianuarie s-au căsătorit-la doar trei luni de la prima întâlnire față în față.

Sarah Henderson s-a mutat în Missouri (Statele Unite ale Americii) ca să fie cu soțul ei și acum trăiesc fericiți o frumoasă poveste de iubire. Au existat, desigur, și numeroase prejudecăți, dar rudele celor doi s-au convins că este vorba despre dragoste la prima vedere.

„Unii oameni spun imediat că nu va ține căsnicia noastră, că Darin va îmbătrâni și că eu va trebui să am grijă de el și că ulterior el va muri și eu voi rămâne singură. Totuși, aceste lucruri se pot întâmpla în orice relație, indiferent de vârstă. Câți oameni s-au căsătorit cu persoane de aceeași vârstă și unul dintre parteneri a murit de cancer sau într-un accident? Nu poți intra într-o relație cu teama că ceva rău s-ar putea întâmpla la un moment dat în viață, ci trebuie să te bucuri de fiecare moment. Mi-a plăcut la el faptul că are un suflet tânăr, lui i-a plăcut că îl încurajez să trăiască sănătos”, a zis Sarah Henderson, în încercarea ei de-a arăta că diferența de vârstă dintre ei (de 28 de ani) nu este o problemă reală, ci mai mult o prejudecată.

Cei doi se declară extrem de fericiți împreună și susțin că diferența de vârstă nu trebuie să fie întotdeauna un impediment atunci când vine vorba despre iubire adevărată.

O tânără a crezut că are nasul înfundat, dar când s-a uitat atent a dat peste ceva complet neașteptat:„E acolo de 20 de ... Tara Jayne a cheltuit 100.000 de dolari pe operații să se transforme într-o ”păpușă Barbie de plastic”. Cum arăta înaint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x