Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Ea are 83 de ani, el are 44, dar fac amor nebun! „A fost dragoste la prima vedere, iar iubirea noastră crește”

O femeie de 83 de ani și soțul ei cu aproape 40 de ani mai tânăr decât ea și-au spus povestea de dragoste, pentru a demonstra că iubirea „nu are vârstă”. Cei doi susțin că încă fac amor la fel ca oricare alt cuplu și că sentimentele lor devin din ce în ce mai puternice.

2009

O femeie de 83 de ani și soțul ei cu aproape 40 de ani mai tânăr decât ea și-au spus povestea de dragoste, pentru a demonstra că iubirea „nu are vârstă”. Cei doi susțin că încă fac amor la fel ca oricare alt cuplu și că sentimentele lor devin din ce în ce mai puternice.

Femeia, Edna Martin, în vârstă de 83 de ani, și partenerul ei, Simon, în vârstă de 44 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, susțin că își petrec serile „îmbrățișându-se pe canapea de parcă ar fi doi adolescenți îndrăgostiți”.

În plus, cei doi, care au 14 ani de căsnicie, spun că nu se feresc să își demonstreze afecțiunea pe care o au unul pentru celălalt și în public.

„Încă facem amor la fel ca orice alt cuplu. Adesea ne oprim pe stradă pentru un sărut pe cinste. Nu m-am simțit niciodată prea bătrână pentru el în public. Obișnuiesc să îl sărut pe gât și să îl pișc de fiund în supermarket, iar el obișnuiește să îmi agațe breteaua din spatele sutienului atunci când așteptăm la coadă. Ne comportăm așa cum se comport în general oamenii îndrăgostiți”, a povestit femeia în vârstă de 83 de ani.

Cuplul a devenit celebru în anul 2005, când povestea lor de dragoste a ajuns pentru prima dată în atenția presei. Atunci, Edna Martin, care acum are un strănepot, căuta să aibă o relație cu un tânăr naiv.

Însă, cei doi, care susțin că unul dintre lucrurile care îileagă este pasiunea lor comună pentru muzica de orgă, dovedesc acum contrariul.

Bărbatul este pensionar acum, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost diagnosticat diabet de gradul doi și după ce a suferit un transplant de rinichi.

„Ne iubim mai mult decât înainte. Iubirea noastră a crescut în ultimii ani. Este absolute minunat. Simon a avut probleme de sănătate, iar eu îmbătrânesc din ce în ce mai mult, dar există cineva care poate spune că întinerește? Din cauza problemelor de sănătate pe care le are Simon, trebuie să am grijă să îl hrănesc corespunzător. Acum am un cadru de care mă sprijin, deoarece îmi este greu să mă mișc ca pe vremuri, dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, se întâmplă aceste lucruri. Însă, ne iubim și ne sprijinim reciproc, iar viața nu ar putea fi mai frumoasă decât atât. Dragostea noastră crește pe zi ce trece”, a mai mărturisit femeia de 83 de ani.

Edna Martin a fost inginer șiu apoi secretar al unui club teatral la care Simon cânta la orgă. Ei s-au cunoscut în 2003. Bărbatul, care nu avusese nicio altă iubită până atunci, a spus că a fost dragoste la prima vedere când a întâlnit-o pe Edna.

Edna are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, ce a durat 27 de ani. Copiii ei, Lorraine (59 de ani) și Russell (57 de ani) au susținut-o în decizia ei de a avea o relație cu un bărbat cu aproape 40 de ani mai tânăr decât ea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro