Antena Căutare

Ea e cea mai periculoasă majoretă: E blondă, are 19 ani şi ucide fără milă!

O tânără de 19 ani din Statele Unite i-a înfuriat pe iubitorii de animale din toată lumea. Blonda, majoretă la universitatea la care studiază, este pasionată de vânat şi se pozează zâmbind lângă animalele pe care le ucide.

Ea e cea mai periculoasă majoretă: E blondă, are 19 ani şi ucide fără milă! Galerie
| Facebook

O tânără de 19 ani din Statele Unite i-a înfuriat pe iubitorii de animale din toată lumea.

Blonda, majoretă la universitatea la care studiază, este pasionată de vânat şi se pozează zâmbind lângă animalele pe care le ucide.

Kendall Jones are o pagină de Facebook unde postează imaginile în care apare senină, lângă lei, leoparzi, zebre sau rinoceri pe care îi vânează în Africa.

Studenta din Texas şi-a lansat pagina de Facebook pentru a se promova ca vânător profesionist şi speră să aibă propria ei emisiune de profil, relatează New York Daily News.

A devenit pasionată de vânătoare când avea numai nouă ani. "Oricât de mult mi-aş fi dorit să împuşc ceva, eram prea mică pentru a putea ţine în mână puştile tatălui meu", a povestit Kendall.

Rămâi uimit! Așa se servește ceaiul cu gheață în Thailanda... ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Un preot a filmat cum SUFLETUL unui COPIL MORT se ridică la cer, imediat după înmormântare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x