Antena Căutare

Ea e fetița care a mâncat doar nuggets timp de 6 ani. Ce s-a întâmplat apoi cu Jessica Jones

O fetiță a mâncat timp de 6 ani doar nuggets de pui și ceea ce i s-a întâmplat după a uimit oamenii din întreaga lume. Povestea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

o fetita mancand nuggets Galerie
O fetiță a mâncat timp de șase ani doar nuggets de pui, spre disperarea părinților | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei copile pe nume Jessica Jones din Birmingham, Marea Britanie. Venirea sa pe lume a adus o imensă bucurie pentru familie și părinții au fost recunoscători că aceasta s-a născut sănătoasă.

Apoi, pe la vârsta de șase luni, atunci când începe etapa de diversificare în alimentația bebelușilor, ceva complet neașteptat s-a întâmplat și copila a ajuns să dezvolte fobie pentru mâncare și să consume doar nuggets de pui, timp de 6 ani.

O fetiță a mâncat doar nuggets de pui timp de 6 ani și apoi ceva incredibil s-a întâmplat

Părinții știu cât de pretențioși pot fi copiii atunci când vine vorba despre mâncare. Una dintre etapele diversificării presupune introducerea de alimente solide în alimentația bebelușului. Mama copilei din Marea Britanie, Lesley Jones, spune însă că pentru ea, acest lucru a venit cu o problemă majoră. Încă de când era extrem de mica, fiica sa (Jessica) a refuzat mai toate fructele și legumele primite.

Citește și: Un băiat a mâncat doar cârnați timp de 15 ani. Cum arată azi Ben Simpson

Apoi, pe măsură ce încerca noi și noi combinații de alimente, femeia a înțeles faptul că are un copil cu fobie pentru mâncare. Bucurându-se totuși că mănâncă nuggets de pui, mama a decis să nu îi refuze această preferință.

jessica jones, fetita care a mancat 6 ani doar nuggets

Povestea Jessicăi Jones a făcut înconjurul lumii

Totuși, timpul a trecut și cea mică a ajuns să consume doar nuggets de pui timp de șase ani. , Medicii au confirmat faptul că cea mică suferea de tulburarea de evitare/restrictivă a consumului de alimente (ARFID), o tulburare alimentară ce a fost abia recent recunoscută. Practic, bolnavii fie evită anumite alimente, fie pe toate, dar cu mici excepții. În timp, această boală poate provocare mari probleme de săntăate, fiindcă se poate ajunge la malnutriție, anemie și nu numai.

Îngrijorați că nicio metodă încercată nu dă roade și că riscă să aibă un copil cu mari carențe alimentare, soții Jones au decis să încerce inclusiv terapia prin hipnoză, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Ea e tânăra care mănâncă 120 de banane pe săptămână. Rebecca Rosenberg a spus ce s-a întâmplat cu corpul ei după un timp

Cu ajutorul unor tehnici speciale, un specialist a reușit să îl determine pe copilul din Marea Britanie să înceapă să mănânce și alte alimente.

După 6 ani în care a mâncat doar nuggets de pui, cea mică este vindecată de tulburarea de evitare.restrictivă a consumului de alimente (ARFID) și are în prezent o alimentație normală și sănătoasă. Povestea copilei a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, devenind virală și stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Kimberley Tripp a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, spre uimirea ei și a tuturor. I s-a spus că nu poate d... Un bărbat de 226 de kilograme face avere din modul în care arată și zice că va continua să se îngrașe. Unii plătesc ca s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x