Antena Căutare

Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru operații pe zi!

Ce ai spune dacă la sosirea într-un spital, ai face cunoștință cu  chirurgul care te va opera și ai descoperi că acesta este o bătrânică în vârstă de 91 de ani? Cel mai probabil te-ai șoca sau ai crede ca este o glumă de prost gust. Fie că îți vine să crezi sau nu, asta se întâmplă cu mulți pacienți aflați la spitalul Ryazan, situat în apropiere de Moscova, în Rusia.

Ea este cea mai bătrână femeie-chirurg din Rusia și din lume! Alla Ilyinichna Levushkina are 91 de ani și la vârsta ei, ea continuă să efectueze cel puțin patru intervenții chirurgicale în fiecare zi! Levushkina va împlini 92 de ani în mai, dar nici prin cap nu-i trece să se retragă: ,,a fi doctor nu este un loc de muncă, ci este un stil de viață, o pasiune. Îmi place să câștig în fața bolii și a morții"

Ce ai spune dacă la sosirea într-un spital, ai face cunoștință cu chirurgul care te va opera și ai descoperi că acesta este o bătrânică în vârstă de 91 de ani? Cel mai probabil te-ai șoca sau ai crede ca este o glumă de prost gust. Fie că îți vine să crezi sau nu, asta se întâmplă cu mulți pacienți aflați la spitalul Ryazan, situat în apropiere de Moscova, în Rusia.

Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru operații pe zi!

Alla Ilyinichna Levushkina, sau pur și simplu Alla, este cel mai activ și mai longevin chirurg din Rusia și din întreaga lume. La aproape 91 de ani, ea respectă un număr fix de intervenții chirurgicale pe zi și face acest lucru cu mare pasiune, din dorința de a salva cât mai mulți oameni. Atunci când este întrebată când se va pensiona, Alla începe să râdă, argumentând că nu va avea cine să o înlocuiască atunci când va pleca "nici nu mă gândesc la asta", răspunde aceasta adesea. Pentru ea, a fi doctor nu este un loc de muncă, ci este un stil de viață, o pasiune, de aceea nu are niciun gând de a renunța la ceea ce îi place. Această femeie dedicată meseriei ei, are în spate o carieră de 70 de ani și peste 10.000 de intervenții realizate.

Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru operații pe zi!

Povestea ei, ca toate poveștile care merită să fie povestite, este fascinantă. Alla s-a născut într-un mic sat al URSS și a suferit greutăți și lipsuri în timp ce își realiza studiile medicale. Ea spune că atât ea, cât și colegii ei de la Institutul Medical au făcut foamea și că posibilitatea de a mânca pâine sau un anumit tip de pește era un miracol. Chiar și așa, în ciuda dificultăților, nu a renunțat și a continuat să studieze pentru a-și împlini visul.

Alla Ilyinichna Levushkina este chirurg proctolog, adică specialist în anus, rect și colon. Ea povestește amuzată că atunci când a ales această specialitate, nu mulți medici se îngrămădeau să se specializeze pe o parte a corpului mai puțin plăcută. Pentru ea însă, a fost o provocare și a devenit unul dintre cei mai mari specialiști din Rusia.

Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru operații pe zi!

În timp ce chirurgii, în Rusia și în multe țări din întreaga lume, tind să se pensioneze înainte de a împlini 60 de ani, Alla a exclus această variantă, astfel dovedind că pensionarea este o opțiune și nu o obligație.

Ea păstrează vie iubirea pentru munca sa și spune că ceea ce o motivează cel mai mult este "să câștige", să câștige în fața bolii și în fața morții. Iubește să vadă cum oamenii cărora niciun alt doctor nu le dădea speranță, se recuperează și își reiau viețile alături de copii și nepoți, pentru că au îndrăznit să spere și să lupte alături de ea. Această motivație o menține complet vie și activă. Ca o recunoaștere a carierei sale îndelungate, Alla a primit premiul "Vocație", acordat pentru cel mai bun doctor din Rusia, pentru vocația si loialitatea sa față de profesie.

Femeia în vârstă de 91 de ani, care efectuează aproximativ patru intervenţii chirurgicale pe zi, a mărturisit că rata de supravieţuire a pacienţilor săi este impresionantă, aproape 100%.

Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru operații pe zi!

Alla nu a avut copii, dar locuieşte într-un apartament cu nepotul ei invalid şi opt pisici de companie salvate de pe stradă, în apropierea spitalului în care lucrează. Programul său este unul strict: aceasta ajunge la spital în fiecare zi la ora 8 dimineaţa şi începe să opereze chiar înainte de ora 11:00.

În ciuda muncii istovitoare din fiecare zi, ea spune că nu se va pensiona prea curând şi susţine că nu are niciun secret în privinţa longevităţii sale. „Nu e niciun secret. Mănânc de toate, râd mult şi plâng la fel de mult”, glumeşte aceasta.

Este oficial! Toți românii vor plăti în plus la achiziționarea acestor produse! Legea intră în vigoare în această dumini... Și-a riscat viața pentru a-l vedea fericit! O femeie de 61 de ani și-a născut prima nepoată, astfel încât fiul ei gay să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x