Antena Căutare

Ea este cel mai tatuat medic din lume. A petrecut 300 de ore la salon, dar oamenii o critică tot timpul: „Lumea evoluează”

Cel mai tatuat medic din lume, care și-a petrecut sute de ore la salon, recunoaște că mereu este judecată din cauza imaginii sale.

cel mai tatuat medic din lume Galerie
Ea este cel mai tatuat medic din lume. A petrecut 300 de ore la salon, dar oamenii o critică tot timpul | Instagram

Dr. Sarah Gray, în vârstă de 33 de ani, din Australia, spune că primește mereu critici, mai ales că lucrează ca registrator medical.

Citește și: Cum arată păpușile Barbie fără machiaj. O artistă a șters fața figurinelor și le-a dat o înfățișare naturală

Ea este cel mai tatuat medic din lume. A petrecut 300 de ore la salon, dar oamenii o critică tot timpul

Fosta câștigătoare a concursului de tatuaje Miss INK Australia vrea să transmită mesajul că felul său de a fi nu este definit de tatuajele pe care le are, scrie publicația The Sun.

Sarah spune că devine din ce în ce mai comun ca oamenii cu funcții să poarte tatuaje și speră că aspectul ei nu va afecta prima impresie a oamenilor.

„Tatuajele nu te fac o persoană rea”, a început femeia.

Sarah și-a făcut primul tatuaj la 16 ani și a devenit fascinată de industrie, după ce a petrecut peste 300 de ore la salon.

Pentru a reprezenta momente și semnificații importante din viața ei, ea a început să colecteze piese de la artiști.

„Adeseori am oameni care îmi spun că le era prea frică să aplice pentru jobul X sau să urmeze cariera X din frica de a fi judecați, dar au decis să o facă oricum după ce m-au descoperit. Este un lucru uimitor.

Dacă pot încuraja o persoană să rămână fidelă cu sine, fără să-mi fie frică de judecată, atunci voi continua să-mi urmez calea”, a transmis tânăra.

În ciuda slujbei ei extrem de respectabile, ea s-a obișnuit ca vânzătorii de magazine și personalul restaurantului să o ignore.

La un moment dat, trei vânzători de încălțăminte au respins-o: „Toți au servit mai întâi alți clienți și nici măcar nu au făcut contact vizual cu mine.

Citește și: Ea este femeia care se comportă ca o pisică de dimineața până seara. Doarme într-un culcuș, poartă urechi și răspunde la comenzi

Am așteptat politicos și în cele din urmă am renunțat și am plecat. Am economisit 1.000 de dolari, cred că este un bonus.

În altă zi, ea și soțul ei au mers să ia cina pe Coasta de Aur a Australiei și li s-a spus de la conducerea restaurantului că există o politică, și anume „fără tatuaje vizibile”.

Doctorul vrea să i se alăture mai mulți oameni pentru a promova diversitatea și autoexprimarea creativă pentru că „nu ne-am născut să fim oi”, spune ea.

Ea este recunoscătoare că industria medicală nu a avut niciodată probleme cu aspectul ei.

Sarah a explicat: „Lucrez într-o industrie conservatoare, dar lumea evoluează și devine din ce în ce mai acceptată de ceilalți, așa cum ar trebui”.

Cum arată păpușile Barbie fără machiaj. O artistă a șters fața figurinelor și le-a dat o înfățișare naturală... Locatarii unui bloc din Cluj au fost certați pentru că fac duș noaptea. Ce l-a deranjat așa de tare pe administratorul i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x