Antena Căutare

Ea este femeia „alergică la Wi-Fi”! Cum a aflat că are această problemă și pe ce „echipamente” a cheltuit o avere, ca să se protejeze. „Mulți oameni se simt…”

O femeie în vârstă de 70 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord susține că este alergică la… Wi-Fi și că a fost nevoită să scoată din buzunare foarte mulți bani ca să se protejeze.

O femeie în vârstă de 70 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord susține că este alergică la… Wi-Fi și că a fost nevoită să scoată din buzunare foarte mulți bani ca să se protejeze.

Femeia, Rosi Gladwell, din Totnes, Devon, Regatul Unit, ar fi cheltuit mii de lire sterline pentru a se proteja de radiațiile electromagnetice.

După ce și-a pus singură diagnosticul de „alergie la Wi-Fi”, Rosi Gladwell susține că ar fi cheltuit mulți bani pe echipamente speciale cu care să se protejeze, inclusiv un cearșaf special cu care să își acopere trupul și un detector de radiații, în valoare de 200 de lire sterline.

În plus, ea obișnuiește să folosească într-un sac de dormit țesut cu argint și cupru, în valoare de 400 de lire sterline, atunci când călătorește, alături de soțul ei, cu vaporul, din Regatul Unit către casa de vacanță a familiei ei, ce se află în Spania. În călătoria de 30 de ore, se acoperă cu acel sac de dormit și cu cearșaful „special”.

Ea este femeia „alergică la Wi-Fi”! Cum a aflat că are această problemă și pe ce „echipamente” a cheltuit o avere, ca să se protejeze. „Mulți oameni se simt…”

„Mă sperie viitorul. Momentan, sunt destul de norocoasă că trăiesc într-o zonă rurală, unde nu sunt frecvențe electromagnetice măsurate. Însă, dacă vor aduce aici tehnologia 5G, nu știu ce îmi rezervă viitorul. Este îngrijorător”, a spus ea.

Cum a înțeles Rosi Gladwell că este alergică al „Wi-Fi”

Rosi Gladwell s-a autodiagnosticat cu „sensibilitate la câmpurile electromagnetice” în urmă cu șase ani, după ce a observat că a început să se simtă mai bine, la 10 minute după ce a închis Wi-Fi-ul și a deconectat telefoanele din casă.

Femeia susține că radiațiile electromagnetice emise de internetul wireless reprezintă motivul pentru care ea obișnuia să se simtă slăbită, să aibă dificultăți în a respire și să aibă senzația unor înțepături în față.

„Nu pot merge într-un oraș mare, deoarece semnalele devin mai puternice. Dacă merg la o cafenea, încerc să stau afară, iar dacă merg la cină, îmi iau aparatul de măsurat nivelul radiațiilor. Mă așez acolo unde acestea sunt cele mai mici”, a spus ea.

Atunci când nu are încotro și se expune la radiații, femeia trece la un program de „detox”, ce presupune două zile petrecute fără a folosi televizorul.

„Mulți oameni nu se simt foarte bine astăzi. Toată lumea se simte extenuată și stresată. Una dintre cauzele acestor probleme ar putea fi, cred eu, nivelul radiațiilor la care se expun”, a mai spus femeia.

Rosi Gladwell face parte dintr-un grup ai cărui membri se întâlnesc să vizioneze documentare despre efectele radiațiilor.

Motivul pentru care un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara lui, de 81! Vecinii bătrânei sunt revoltați... Iată cum vor arăta mașinile zburătoare! Excentricul miliardar Elon Musk și-a prezentat proiectul de suflet...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x