Căutare Live

Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului

O femeie a apelat la TikTok pentru a le oferi oamenilor o privire asupra stilului de viață pe care ea și soțului ei îl preferă. Tânăra chiar recunoaște că soțul ei urmează să aibă un copil cu o altă femeie și asta nu o deranjează.

O femeie a apelat la TikTok pentru a le oferi oamenilor o privire asupra stilului de viață pe care ea și soțului ei îl preferă. Ea chiar recunoaște că soțul ei urmează să aibă un copil cu o altă femeie și asta nu o deranjează

Captura TikTok

Femeia, cunoscută pe TikTok sub numele de utilizator @CliqueBaittv, împărtășește videoclipuri despre viața ei și a partenerului. În mod neconvențional, ea susține că îl lasă să aibă mai multe iubite.

Citește și: Femeia care a trecut de la anorexie la culturism. Cât s-a transformat corpul ei și cum arată acum

Ce spune femeia despre iubitele partenerului ei

Cei doi sunt împreună de 12 ani, timp în care el s-a văzut cu o mulțime de alte femei, lucru povestit de soție în clipurile lor. Pe femeie spune că nu o deranjează deoarece crede că tipul acesta de comportament le menține relația vie.

Ba mai mult, el nici nu se mai ascunde, și petrece timp împreună cu soția și iubitele, în propria casă.

Femeia căsătorită a dezvăluit chiar că soțul ei „a lăsat însărcinată o altă femeie” după ce au realizat că nu pot avea împreună un copil. Ea a susținut că este „prea drăguț pentru a nu se reproduce”.

Citește și: Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei doi

Într-un alt videoclip menit să le arate internauților „Cum mi-am ținut bărbatul timp de 12 ani”, femeia a dezvăluit că, pe lângă faptul că îi lasă soțului ei să aibă alte iubite, ea gătește și cina pentru el și pentru celelalte femei.

Pe lângă asta, ea își pune salariu la dispoziția soțului și partenerelor lui. Ea chiar recunoaște că soțul ei are cont pe Tinder „pentru a cunoaște mai multe femei”.

@cliquebaittvplayhouse For the record. We want kids. Just not rn. but for the first time I was actually hopeful low key. #pregnancyannouncement ♬ still falling for you - audiobear

Ce mesaje primește tânăra

Femeia, care se laudă cu peste 560.000 de urmăritori, primește reacții diverse din partea internauților. Unii susțin pe deplin stilul ei de viață, însă alții sunt total împotrivă, potrivit TikTok.

O persoană i-a spus în secțiunea de comentarii: „Tu ești motivul pentru care partenerul meu și cu mine suntem atât de deschiși și avem o relație bună! Apreciez tot conținutul tău”.

Citește și: Un bărbat i-a interzis surorii să vină la nuntă după ce i-a făcut o farsă ”macabră” viitoarei soții la petrecerea burlăcițelor

O altă persoană a întrebat: „Cum găsesc fete pentru bărbatului meu? Am găsit doar 1. Caut de 1 ani și jumătate. Aplicație de întâlniri pentru aceste chestii există?”

Un al treilea a intervenit: „Omule, nu găsesc pe cine să invit!”

Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei ... Quran și Cherly formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Ea are 61 de ani, el 24 și se pregătesc să aibă un ...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x