Antena Căutare

Ea este femeia care se comportă ca o pisică de dimineața până seara. Doarme într-un culcuș, poartă urechi și răspunde la comenzi

Ea este Abigail, femeie care se comportă ca o pisică de dimineața până seara. Adam, iubitul ei, o tratează ca pe o felină. Iată care este povestea lor.

Ea este Abigail, femeie care se comportă ca o pisică de dimineață până seara. Adam, iubitul ei, o tratează ca pe o felină. Iată care este povestea lor.

Captura Youtube

”Când a intrat prima dată în cameră, am crezut că e un fel de persoană faimoasă. Am fost, oh wow, este superbă.”, spune Adam despre momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe iubita sa.

Relația lor este una deosebită. ”Sunt o pisică 24 din 7.”, spune Abigail. Femeia își ia rolul în serios și chiar își petrece majoritatea timpului în culcușul pentru pisici.

Citește și: Ea e femeia care a slăbit 90 de kilograme, după ce a fost obligată să-și cumpere două locuri în avion. Cum arăta înainte

Ea este femeia care se comportă ca o pisică de dimineața până seara

Abigail chiar răspunde la comenzi și îi place să fie alintată de Adam. Bărbatul o mângâie și ea, ca o pisică veritabilă, nu stă prea mult pe loc pentru a petrece timp cu el. ”Reacțiile pe care le primesc în online sunt de două feluri.”, recunoaște Abigail, care explică faptul că unii oameni o critică pentru felul în care alege să-și trăiască viața.

Totuși, deși uneori se lasă afectată de părerile celorlalți, Abigail nu renunță la look-ul de pisică. ”Când am realizat că sunt o pisică aveam 16- 17 ani. Prima dată când am început să port urechi nu m-am gândit la nimic. Clar mă simt mult mai încrezătoare când le port”, a afirmat femeia.

Îi place mult să și aibă activitățile unei pisici, iar despre jocuri spune că îi pun în valoare personalitatea. De aceea, Adam o numește ”pisicuță” când i se adresează și ea răspunde imediat: „Deci să fiu o pisică și să am pe cineva care are grijă de mine este ceva natural pentru mine. Îmi place să-l am stăpân pe Adam pentru că este prima persoană cu care am ieșit care nu mă judecă.”

Citește și: Bărbații râdeau de ea când arăta așa, iar acum nu mai știu cum să-i intre în grații. Cum arată după ce a slăbit 40 kg

Abigail recunoaște că este asexuată. În știință, termenul asexuat se poate referi la un organism care se reproduce fără activitate sexuală cu un alt organism. În timp, asexual a ajuns să însemne să fii lipsit de sexualitate, ceea ce de multe ori poate include: că nu ești atras sexual de ceilalți; nu ești considerat atractiv sexual de către ceilalți; nu dorești interacțiuni sexuale cu alții.

Adam spune că a aflat asta la a doua întâlnire și a fost intrigat. În timp, a descoperit-o pe iubita sa și spune că nu-i lipsește nimic, ba din contră, e relația care-l împlinește.

Astfel, Adam se ocupă ce mâncare, casă și are grijă de cele două pisici ale cuplului, dar și de Abigail.

Citește și: Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a primit ajutor

Ea e femeia care a slăbit 90 de kilograme, după ce a fost obligată să-și cumpere două locuri în avion. Cum arăta înainte... Cum arată păpușile Barbie fără machiaj. O artistă a șters fața figurinelor și le-a dat o înfățișare naturală...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x