Antena Căutare

Ea este femeia care se simte atât de bine în pielea sa încât refuză să se mai ”bărbierească”. De ce îi crește păr pe față

Gennevieve Vaillancourt a petrecut ani de zile încercând cu disperare să-și ascundă părul facial. Acum, ea a decis să-și lase barba să crească – și este mai încrezătoare ca niciodată.

colaj de imagini cu femeia cu barba Galerie
Gennevieve Vaillancourt a petrecut ani de zile încercând cu disperare să-și ascundă părul facial. Acum, ea a decis să-și lase barba să crească – și este mai încrezătoare ca niciodată. | Profimediaimages.ro

Gennevieve avea doar 16 ani când a început să-i crească păr în jurul bărbiei și buzei superioare. Uterior a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic, care a cauzat creșterea excesivă.

Care este povestea lui Gennevieve Vaillancourt

Această afecțiune determină formarea unei cantități anormale de testosteron în organism, lucru care duce la creșterea anormală a părului facial.

A trebuit să se radă din două în două zile pentru a-și ține barba la distanță, dar spune că în a doua zi era evident că părul creștea deja înapoi.

„Mi-a fost atât de rușine de barba mea. Am fost hărțuită prin școală din cauza asta, iar copiii îmi spuneau să mă bărbieresc sau mă întrebau dacă știu cum să fac asta. Când am primit diagnosticul de PCOS, m-am simțit ușurată că am ceva de cercetat și că știu că există un motiv pentru care mi se întâmplă aceste lucruri.”, a povestit femeia.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe vecinul care dădea televizorul la maxim noaptea. Nu se putea odihni și a copt cea mai cruntă mișcare

Mulți ani a decis să-și radă barba, însă odată cu pandemia de coronavirus, Gennevieve a început să-și lase părul facial să crească.

Curând, a început să împărtășească fotografii cu barba ei în mediul online, ceea ce a ajutat-o să-și recapete încrederea în sine.

„De îndată ce părul facial a început să-mi crească la 16 ani, am știut că în cele din urmă va deveni o barbă plină și am știut că vreau să ajung să fiu suficient de curajoasă să o cresc și să o port în public. ”, a spus Gennevieve într-un interviu pentru publicația Metro.

Copilul său, la care nici nu spera din cauza bolii de care suferă, este cel care a făcut-o să vadă viața altfel. Tânăra a învățat să se accepte și acum este un exemplu în social media și nu numai.

Ea este foarte activă pe internet, iar încurajările celorlalți au ajutat-o să-și redobândească încrederea.

Citește și: Parlamentar silit să demisioneze după ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în timpul unei ședințe | FOTO

Sindromul ovarului polichistic - simptome

Simptomele includ: cicluri menstruale iregulare sau inexistente, cicluri abundante, exces de păr pe corp și pe față, acnee, durere în zona pelvică, greutăți în a rămâne insărcinată, și pete de piele groasă, mai închisă la culoare, catifelată.

Afecțiunile asociate sunt: diabet tip II, obezitate, apnee obstructivă de somn, boală de inimă, tulburări de dispoziție, și cancer endometrial, potrivit Wikipedia.

Citește și: O femeie a pus o felie de carne pe tocător, dar bucata a început să miște! A filmat totul și a arătat dovada | VIDEO

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia credea că soțul îi face poze când se pregătea să nască, dar când s-a uitat în telefon a rămas fără cuvinte. Peste... Un bărbat a filmat cercuri albe pe cer și susține că sunt făcute de extratereștri. De ce norii au găuri, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x