Antena Căutare

Edson arată ca un adolescent, deși are 53 de ani! Care este secretul bărbatului cu zeci de mii de fane

Un bărbat din Brazilia a reușit să devină celebru în toată lumea, datorită modului în care arată. Deși mulți cred că este adolescent, vârsta din buletin arată cu totul altceva! Edson Brandao a devenit acum un influencer de succes, care oferă sfaturi despre „tinerețea fără bătrânețe”.

Edson arată ca un adolescent, deși are 53 de ani! Care este secretul bărbatului cu zeci de mii de fane Galerie
Edson Brandao are 53 de ani, dar arată ca un adolescent

Edson Brandao și-a descoperit o pasiune puternică pentru stilul de viață sănătos și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a demonstra că vârsta este doar un număr și că poți să te bucuri de tinerețe inclusiv la bătrânețe, dacă asta îți dictează sufletul!

Edson Brandao arată ca un adolescent, deși are 53 de ani

Bărbatul a dezvăluit faptul că nu a recurs la vreo operație estetică și că aspectul său de invidiat are legătură strict cu stilul de viață! Brazilianul consumă doar alimente extrem de sănătoase, face mult sport și a renunțat la vicii precum consumul de băuturi alcoolice sau fumatul.

citește și: Tu ghicești câți ani are? Această femeie pare de 20 de ani, dar a uimit o lume întreagă când a spus adevărul!

Edson Brandao nu se atinge de zahăr, alimente procesate sau mâncăruri prăjite și consideră că trupul trebuie tratat precum un templu, ce trebuie să primească doar ceea ce este mai bun! La rețeta unui trup tânăr a adăugat și optimismul și odihna.

Edson arată ca un adolescent, deși are 53 de ani! Care este secretul bărbatului cu zeci de mii de fane

Edson Brandao are 53 de ani, dar arată ca un adolescent

Edson Brandao are 53 de ani, dar arată ca un adolescent

La scurt timp după ce a făcut aceste schimbări în viața sa, Edson Brandao a început să vadă rezultatele! Deși are 53 de ani, bărbatul arată de cel mult 25!

citește și: Cel mai bătrân om din lume a trăit 123 de ani! Care a fost secretul lui

Și fiindcă a descoperit elixirul tinereții, acesta a lansat și o carte scrisă de el și bazată pe experiențele personale, numită „Tânăr după 40 de ani”.

„Este fantastic să vezi cum oamenii se simt copleșiți de modul în care arăți și că eu pot să îi inspir să își schimbe stilul de viață”, a dezvăluit Edson Brandao pentru cei de la unilad.co.uk.

Un bebeluș s-a născut perfect sănătos, deși avea cordonul ombilical răsucit în jurul gâtului de șase ori: ”E un miracol.... „M-am întrebat dacă o să mor în rochia mea albă”. O mireasă splendidă, surprinsă de explozia din Beirut. Momentul a fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x