Antena Căutare

Ei sunt părinții care au șase copii, dintre care patru nu sunt reali. Pe toți îi îngrijesc la fel. De ce fac asta

Christina Keeler are 36 de ani și o familie numeroasă. Cel puțin așa îi place să creadă. Femeia are doi copii și patru păpuși pe care îi place să le îmbrace, să le ducă în excursii, și cu care se comportă de parcă ar fi proprii prunci.

colaj de imagini cu christina keller si bebelusii ei hiper realisti alaturi de sotul sau Galerie
Christina Keeler are 36 de ani și o familie numeroasă. Cel puțin așa îi place să creadă. Femeia are doi copii și patru păpuși pe care îi place să le îmbrace, să le ducă în excursii, și cu care se comportă de parcă ar fi proprii prunci. | Profimediaimages.ro

Christina și Bill, împreună cu cele două fiice, Grace și Joy, conviețuiesc alături de patru păpuși cu care se comportă de parcă ar fi copii reali.

Mama celor două micuțe, care recunoaște că unora dintre membrii familiei și prietenilor ei nu le place hobby-ul lor, a început să fie obsedată de păpuși la scurt timp după ce a pierdut prima sarcină. Se întâmpla în 2015.

Citește și: A găsit o creatură și a crezut că e un pui de dragon. Ce era, de fapt, vietatea cu ochii mari, ”aripi” și coada lungă

Christina suferă de endometrioză, o afecțiune în care țesutul similar mucoasei uterului crește în alte locuri, cum ar fi ovarele și trompele uterine. Femeia a fost diagnosticată când avea douăzeci de ani și i s-a spus că nu va putea deveni mamă.

Din fericire, Christina și Bill le-au conceput pe Grace și Joy, dar femeia încă își mai dorește să țină în brațe un nou-născut.

Christina și Bill sunt părinții cu șase copii, dintre care doar doi sunt reali

Pasiunea celor doi pentru păpuși a început după ce Christina a vizionat un documentar despre bebelușii hiper realiști. Mama și-a cumpărat prima ei păpușă, Hannah Hope, în ianuarie 2021.

„Ca adult, soțul meu, Bill, și cu mine am suferit pierderea dureroasă a bebelușului nostru”, a spus Christina.

„M-am trezit căutând sentimentul unui nou-născut în brațele mele. Până în ziua de azi a fost foarte greu să vorbesc despre asta, doar datorită bebelușilor de jucărie pot să vorbesc despre asta. Îmi amintesc că am țipat și am strigat către Dumnezeu din patul de spital „Îmi vreau copilul! Îmi vreau mama!

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

Mi-am pierdut mama în urmă cu câțiva ani, din cauza cancerului, și chiar în acel moment mi-am dat seama că copilul meu era în Rai cu mama mea și brațele mele au rămas goale.”, a spus Christina.

Din fericire, cuplul a reușit să aibă doi copii frumoși, de care se bucură zi de zi.

În prezent, perechea are o colecție de patru hiper realiste, numite Isabella „Izzy” Sage, Isaiah Scott, Lennon „Lenny” Levi și Princess, pe care le îmbracă în haine de bebeluși, le hrănesc și se joacă cu ele.

Grace și Joy scot adesea păpușile în public în locuri precum supermarket, unde oamenii le confundă adesea cu bebeluși reali.

Care este diferența principală dintre crimele de război și cele împotriva umanității... Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x