Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

El 103 de ani, ea 91! Împreună, 194! Cel mai bătrân cuplu mire și mireasă, poveste de dragoste fabuloasă! Ce au cerut la nunta lor este incredibil! „Mă face să mă simt tânăr!” – FOTO

Cel mai bătrân cuplu mire și mireasă are o poveste de dragoste fabuloasă. La nuntă, cei doi britanici aveau, însumat 194 de ani, intrând în Cartea Recordurilor.

George și Doreen Kirby.

George Kirby și Doreen, care au avut și alte căsnicii, erau împreună de 27 de ani înainte de a se căsători.

Cum s-au îndrăgostit și cum a cerut-o în căsătorie George pe Doreen

Doreen și Gorge au început să aibă o relație în 1988, după ce s-au întâlnit prin intermediul unei organizații ce găsea prieteni pentru oameni în vârstă. Atunci, el avea 76 de ani și abia divorțase, iar Doreen, care a locuit în Kent, era văduvă de trei ani, după un mariaj de 36 de ani.

„Obișnuia să vină acasă la mine. Ne-am înțeles din prima. I-au plăcut trandafirii din grădina mea. Vorbea foarte frumos”, și-a amintit Doreen.

Citește și: Soț și soție plus încă o femeie = LOVE! „Ne-a picat cu tronc. O găsim foarte atrăgătoare. Am avut o noapte plină de pasiune și a rămas cu noi” - FOTO

Cei doi s-au mutat împreună, în 1990, dar nu s-au căsătorit până în 2015, când au și intrat în Cartea Recordurilor.

George a decis să și ceară partenera în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților, în 2015, cedând presiunilor pe care le făceau copiii lor. La acea vreme, adunați, cei doi au șapte copii, 15 nepoți și șapte strănepoți.

Citește și: Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”

„Era și timpul, serios! Doreen mă face să mă simt tânăr și pot să spun că sunt convins că ne vom petrece restul vieții împreună. Luam cina și am întrebat-o pe Doreen dacă ar vrea să fie soția mea pentru o scurtă perioadă de timp. Am fost atât de fericit când a spus că da!”, a spus George Kirby când s-a căsătorit cu Doreen.

„Nu am fost o mireasă cu obrajii înroșiți, dar am fost emoționată. A fost o zi minunată”, a spus și femeia.

George a fost un pugilist talentat și avut o carieră în Royal Air Force

George s-a născut la Londra, în 1912 și a făcut parte din Royal Air Force (RAF), ca antrenor, în 1933. A rămas pentru 25 de ani. A fost un pugilist talentat și pasionat. A câștigat toate meciurile pe care le-a avut vreodată!

Citește și: „Fur inimile bărbaților încă din 1928!” Regina Instagramului are 92 ani, se îmbracă în rochii scurte din latex și iese în cluburi cu strănepoții! FOTO

După ce a părăsit RAF, în 1958, George Kirby a avut mai multe locuri de muncă. A fost inclusiv de manager de restaurant, șofer și grădinar.

Doreen s-a născut în Brixton, în 1923, și a lucrat ca dactilograf. S-a ocupat de documente și transcrieri din instanță.

Femeia a povestit că s-a menținut în formă făcând yoga în fiecare săptămână.

Ce au cerut la nunta lor

Cei doi s-au căsătorit la un hotel din Eastbourne, East Sussex, unde locuiau, clădirea fiind deținută de fiul lui George Kirby, Neil, și de soția lui.

Citește și: El 63 de ani, istoric, iar ea 24 de ani, studentă! Ce i-a făcut după numeroase partide de amor i-a cutremurat pe procurori! „Merit cea mai grea pedeapsă!” - FOTO

Cel mai bătrân cuplu care s-a căsătorit nu și-a dorit ceva material la nuntă, ci a cerut să fie făcute donații, în locul cadourilor pentru ei. Nunta lor a avut loc pe 13 iunie 2015, de ziua mirelui.

Cei doi au restabilit recordul pentru cel mai bătrân cuplu mire și mireasă, ce rămăsese de neegalat încă de la 1 februarie 2002, când francezii François Fernandez (născut în 1906) și Madeleine Francineau (născută în 1907) s-au căsătorit, având, însumat, 190 de ani și 126 de zile împreună.

Citește și:

Cea mai bătrână mireasă din lume s-a căsătorit la 102 ANI cu un bărbat cu 18 ani mai tânăr! Cum l-a cucerit pe mire. „M-a fermecat!”

Au intrat peste el, când era cu amanta în pat, și i-au pus pistolul la tâmplă! Și ce dacă a făcut Mica Unire? Cuza, umilit în ultimul hal! Reacția soției lui, șocantă!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro