Antena Căutare

El e „omul cu picioare de elefant”. Bărbatul s-a născut normal, dar o mușcătură de țânțar i-a schimbat viața

Un bărbat în vârstă de 42 de ani se chinuie să ducă o viață normală din cauza bolii pe care o are. Modul în care arată îi face pe mulți să îl numească „omul cu picioare de elefant”.

medic la spital Galerie
Mulți spun despre bărbat că are „picioare de elefant” și aspectul său fizic îi sperie pe mulți | sursa foto: Profimedia

Există anumite boli ce pot cauza corpului diformități ce se transformă într-o adevărată povară pentru pacient. Sunt și situații în care acestea amenință chiar viața bolnavului și, pe cât posibil, medicii încearcă să găsească tratament sau soluții. Printre cei care trăiesc această situație este și Chand, un om cunoscut drept „bărbatul cu picioare de elefant”.

Un bărbat a ajuns cunoscut drept „omul cu picioare” de elefant din cauza modului în care arată

Mohammad Chand Pasha are vârsta de 42 de ani și este șofer de ricșă în Shadnagar (India). La un moment dat, acesta a văzut că încep să i se umfle picioarele. A lăsat totul pe seama oboselii și a efortului, crezând că este vorba mai degrabă de o retenție de apă.

Citește și: Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice

Timpul a trecut și se pare că lucrurile s-au agravat. Picioarele omului au devenit tot mai mari, tot mai grele și tot mai greu de mișcat. Acesta a fost momentul în care Chand a înțeles că ceva este în neregulă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A mers le medic și, după analize și investigații, doctorii i-au zis că are filarioză limfatică, o afecțiune cunoscută și sub denumirea de elefantiazis, ce determină îngroșarea anormală a unor zone ale corpului, în special a picioarelor, prin infalmarea ganglionilor și a căilor limfatice. Ceea ce cauzează această boală este infectarea cu paraziți de tip filarioze, ce se răspândesc prin mușcăturile de țânțari.

Citește și: Culoarea unghiilor tale de la picioare dezvăluie adevărul despre starea ta de sănătate. Ce spun specialiștii

La un moment dat, memebrele inferioare ale bărbatului s-au umflat într-atât de tare încât mulți l-au poreclit drept „omul cu picioare de elefant”. În timp, chiar și cele mai simple sarcini și treburi din gospodărie au devenit imposibil de făcut, lucru ce a determinat-o pe soția sa să îl părăsească și să plece, luând și copiii.

„Sunt singur acasă, îmi e foarte greu să gătesc, să spăl, să le fac pe toate”, a dezvăluit „omul cu picioare de elefant” pentru cei de la Truly, o producție apreciată mai ales în mediul online.

Omul despre care se spune că are picioare de elefant își câștigă totuși existența ca șofer de ricșă și speră că într-o zi, dacă nu va mai închiria una, ci va avea propria ricșă, va reuși să strângă banii necesari pentru operația ce îi poate reda șansa la o viață normală.

Maria e micuța eroină care a venit pe lume fără nas. Cum arată și cum reușește să se descurce fără organul vital... O fetiță s-a născut având inima la exterior și medicii au fost uluiți de cazul ei. Ce au descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x