Antena Căutare

El este barbatul care a falimentat cazinourile din Atlantic City

Don Johnson este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de blackjack din lume care a reusit performanta de a aduce aproape de faliment unul dintre cazinourile din Atlantic City, relateaza The Atlantic.

Barbatul are un noroc incredibil pentru ca a castigat la un singur cazino cinci milioana de dolari, iar la un altul patru milioane. Cazinoul care a fost nevoit sa ii plateasca patru milioane de dolari i-a interzis accesul in toate salile de jocuri de noroc pe care le detine in lume.

Ghinionul de a primi aceasta interdictie s-a transformat rapid in succes pentru ca Don Johnson a reusit sa castige nu mai putin de sase milioane de dolari intr-o singura seara la un cazino din Atlantic City. Din cauza castigului urias, inregistrat in aprilie anul trecut, cazinoul Tropicana a inregistrat unul dintre cele mai mici profituri de pana atunci.

Barbatul a devenit in timp foarte priceput la blackjack, asa ca nu s-a aratat nici nervos, nici entuziasmat atunci cand a castigat fabuloasele sume de bani. Are o capacitate de concentarre extraordinara si este greu sa ii distragi atentia de la joc. Desi s-a suspectat ca a trisat atunci cand a castigat milioanele de dolari, s-a dovedit ca scepticii nu aveau dreptate.

Don Johnson a devenit milionar, dar nu a folosit banii pentru a-si cumpara lucruri extravagante si locuieste in aceeasi casa pe care o avea dinainte sa fie bogat. Totusi, a facut si cateva gesturi excentrice printre care organizarea unei petreceri alaturi de Charlie Sheen si Jon Bon Jovi.

Foto: theatlantic.com

Vezi cum arata prima gheisa care nu este japoneza!... S-a descoperit o noua specie de broaste in mijlocul New York-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x