Antena Căutare

El este câinele care zâmbește în speranța că va fi adoptat. Care e motivul pentru care nu își găsește un stăpân

În ciuda felului în care arată, Donny vrea să dovedească că nu este așa de înfricoșător precum pare la prima vedere. Iată cum a fost surprins în cel mai adorabil clip video publicat pe Internet!

un câine, rasa pitbull, de culoarea mierii, care pare că zâmbește
El este câinele care zâmbește în speranța că va fi adoptat. Care e motivul pentru care nu își găsește un stăpân | Captură video Instagram

Donny este un pitbull tare simpatic care a rătăcit, timp de câteva zile, pe străzile din New York, după ce a fost abandonat într-o curte, potrivit thedodo.com. Debusolat, el a avut norocul de a fi găsit de personalul de la Centrul de Îngrijire a Animalelor din orașul american.

Se pare că din cauza staturii sale, mulți au refuzat să îl țină în propria casă sau chiar să îl adopte. Însă, în ciuda stereotipurilor, el a dovedit că are ceva special de oferit.

Citește și: Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

Cum a fost filmat Donny, cățelul simpatic care pare că le zâmbește oamenilor

În ciuda faptului că arată înfiorător și mulți ar traversa strada când îl văd, cățelul Donny dovedește că are un suflet mare, zâmbindu-le oamenilor pe care îi întâlnește în speranța că va fi adoptat, potrivit sursei menționate.

„Este drăguț și caraghios în același timp, însă, la prima vedere, majoritatea oamenilor se tem de el.”, a spus Manisha Shah, voluntară la asociația care se ocupă de câini aflați în situația lui Donny, citată de sursa menționată mai sus.

Când a ajuns în noul adăpost, Donny era extrem de agitat. Cu timpul, el a început să se acomodeze, moment în care personalul centrului de căței au observat un detaliu extrem de special la el: faptul că zâmbea tuturor celor care treceau pe lângă el!

„Era puțin temător și agitat când a venit, ceea ce este de înțeles!", a mai spus Shah./„Se simte atât de special când un câine precum Donny are încredere în tine și uite, zâmbește!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Voluntara, care este și administratorul paginii de Instagram care militează pentru câinii fără adăpost din Brooklyn, este cea care a realizat clipul video cu Donny, în speranța că va fi adoptat mai repede.

„Când am început să-l mângâi pe acest bulgăre mare, s-a ridicat ușor și mi-a răspuns cu o mulțime de pupici!”, a scris aceasta în descrierea postării, potrivit sursei menționate mai sus.

De regulă, se pare că un Pitbull, așa cum este Donny, își găsește extrem de greu o familie care să îl vrea, în ciuda faptului că sunt niște animale de companie extrem de iubitoare și prietenoase.

Așadar, astfel de rase așteaptă de trei ori mai mult în adăposturi comparativ cu alți câini, potrivit publicației TIME, citată de sursa menționată mai sus. În prezent, cățelul se află în grija unei femei până când gigantul blănos își va găsi familia pe care o caută.

Citește și: Un bărbat a găsit un pui de câine abandonat și l-a luat acasă. Când a mers cu el la veterinar, analizele au arătat că e altceva

Un bărbat de meserie asistent maternal a luat în grijă o fetiță de 6 ani. Într-o zi, fata i-a dat un bilet cu un mesaj n... Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid! Găsești litera greșită în 13 secunde? Doar cei isteți reușesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x