Antena Căutare

Elevii scapă de teste și examene! Cum se va face testarea copiilor

Veste uriașă pentru elevi! A venit și mult așteptatul moment în care tinerii scapă de stresul cauzat de teste și de examen, fiindcă acestea vor fi eliminate! Cum se va face testarea elevilor?

Veste uriașă pentru elevi! A venit și mult așteptatul moment în care tinerii scapă de stresul cauzat de teste și de examen, fiindcă acestea vor fi eliminate! Cum se va face testarea elevilor?

Elevii nu vor fi nevoiţi să dea teste sau examene. În plus, vârsta nu va avea nicio importanţă. Ei vor fi repartizaţi în clase doar în funcţie de cunoştinţele dobândite.

Şcoala viitorului se va deschide la Sydney. Ea aduce un concept nou în învăţământ.

În şcoala Linfield, clopoţelul nu sună niciodată. Nu există uniforme, săli de clasă ori examene. Sunt doar câteva dintre regulile aşa- numitei şcoli al viitorului din Sydney, cel mai mare oraş din Australia.

Poate că într-o sală de clasă tradiţională, în care lecţiile sunt predate pentru 30 de elevi, nu poţi satisface mereu nevoile de învăţământ ale fiecărei persoane.

În această şcoală pot fi înscrişi copii cu vâsta cuprinsă între cinci şi zece ani. Fiecare elev va avea un program individual de învăţământ şi va trebui să treacă de anumite etape ca să avanseze.

Din acest motiv, cei mici nu vor fi repartizaţi pe grupe ţinând cont de anul naşterii, aşa cum se întâmplă în şcolile obişnuite. Ei vor fi împărţiţi în funcţie de inteligenţă şi de cunoştinţele acumulate.

Faptul că le dă libertatea să exploreze şi să aibă control asupra educaţiei lor este foarte important.

Doar 350 de locuri are şcoala revoluţionară. Şi toate au fost ocupate rapid. De asemenea, o mie 500 de copii din Australia sunt acum pe lista de aşteptare pentru anii următori. Sunt, însă, şi mulţi părinţi sceptici, care nu consideră că această metodă va fi eficientă.

Imagini teribile surprinse într-o școală! Motivul pentru care un elev a fost fugărit de profesorul de franceză cu un mop... Cum ar arăta viața fără curent, fără tehnologie și căldură! Cele mai banale activități ar deveni un adevărat chin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x