Antena Căutare

Elly de la ”Mireasă pentru fiul meu”, apaiție la piscină, în costum de baie! Cât de bine arată și cum o răsfață Cristian

Căldura i-a scos din casă pe cei doi amorezi. Blondina Elly și iubitul Cristian au ieșit să se răcorească. Și unde ar putea sa o facă mai bine dacă nu la piscină?  

Căldura i-a scos din casă pe cei doi amorezi. Elly și iubitul Cristian au ieșit să se răcorească. Și unde ar putea sa o facă mai bine, dacă nu la piscină?

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a purtat un costum de baie negru, format din două piese, iar soțul ei a optat pentru o pereche de pantaloni scurți de baie.

Îndrăgostiții s-au distrat alături de câțiva prieteni și, din câte se pare, Elly a surprins prin apariția ei, imaginile fiind grăitoare.

După ce a câstigat marele premiu din sezonul trecut al eimisiunii, frumoasa concurentă s-a căsătorit cu Cristian, în finală, și își trăiesc povestea lor de dragoste în armonie. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Cei doi împărtășesc, mai tot timpul, diverse fotografii cu fanii lor, în care par foarte îndragostiți.

Combinații de taste special create pentru Facebook. Interacționezi mai ușor și economisești timp... A murit Victor Atanasie Stănculescu, omul care duce cu el în mormânt misterul Revoluției. Doar el și Ceaușescu știau sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x