Antena Căutare

Este milionar, dar cerșește pe străzi. Cu patru conturi în bănci și o locuință de lux stă la mila trecătorilor

Pappu Kumar cerșește pe străzile orașului Patna din statul Bihar, deși e mult mai bogat decât alți cetățeni din țara lui, fiind milionar în bani indieni. 

Pappu Kumar cerșește pe străzile orașului Patna din statul Bihar, deși e mult mai bogat decât alți cetățeni din țara lui, fiind milionar în bani indieni.

După 8 ani de cerșit, acesta a reușit să-și facă o adevărată avere. Are milioane de rupii depuse în bănci şi proprietăţi de lux, pe care le închiriază.

Chiar și așa, continuă să cerșească și trăieşte din dobânzile obținute în urma banii pe care îi dă cu împrumut negustorilor din localitate. După ce a absolvit liceul, bărbatul a vrut să urmeze și facultatea de inginerie, dar a renunţat fiindcă un accident l-a lăsat aproape paralizat.

Această mașină a fost urmărită de 20.000 de albine. Motivul pentru care au stat lipite 2 zile de autoturism... VIDEO adorabil! Cât e de protector! Un cățel învelește un bebeluș, la culcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x