Antena Căutare

Este oficial! Toți românii vor plăti în plus la achiziționarea acestor produse! Legea intră în vigoare în această duminică!

Veste mai puțin bună pentru români!Toți cetățenii vor fi obligați să plătească o taxă de garanție pentru produsele cu ambalaj reutilizabil:

Veste tristă pentru toți românii! Începând de duminică, toți cetățenii revin la plata unei garanții a ambalejelor, ca pe vremea lui Ceaușescu! Câți bani vom plăti în plus pentru aceste produse și cum îi putem recupera

Veste mai puțin bună pentru români!Toți cetățenii vor fi obligați să plătească o taxă de garanție pentru produsele cu ambalaj reutilizabil: "Începând cu 31 martie 2019, valoarea garanției bănești (…) în cazul ambalajelor primare reutilizabile utilizate pentru produse destinate consumului populației este de 0,5 lei/ambalaj”, potrivit ordonanței care a modificat astfel Legea nr. 249/2015.

În urma acestei ordonanțe, toți operatorii economici vor fi obligați să afișeze pe ambalajul produselor, dacă sunt reutilizabile sau nu.

Cetățenii care vor duce înapoi ambalajele împreună cu bonul fiscal, vor primi banii înapoi.

Din 31 martie 2022, această schimbare va cuprinde și ambalajele nereutilizabile. Vorbim despre produsele unde volumul este cuprins între 0,1 și 3 litri. OUG nr. 74/2018, precum băuturi în plastic și doze de metal, potrivit capital.ro.

Credit foto: newsromania.net

Ora Pământului - Iluminatul interior şi exterior al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă... Ea este cea mai vârstnică femeie-chirurg din lume! La 91 de ani, femeia continuă să salveze vieți, realizând câte patru ...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x