Antena Căutare

EXPERIENTA INEDITA: O americanca si-a facut nunta pe tableta

Televizoarele, tabletele si telefoanele inteligente ne permit adesea sa fim oriunde, in lume sau chiar in spatiu, in timp ce stam linistiti in sufrageria de-acasa. O americanca a mers ceva mai departe in folosirea aparaturii destepte. Ca sa se marite cu iubitul ei aflat la 12.000 de kilometri distanta nu a trebuit decat sa isi invite rudele la ea acasa, sa isi puna rochia de mireasa si sa spuna "da" in fata unei tablete. Iar logodnicul ei i-a intors "da"-ul tot cu ajutorul tabletei. Singura parte complicata a nuntii prin Skype a fost sarutul de la finalul ceremoniei

Ca orice mireasa, Jackie s-a asigurat ca are ceva nou, ceva, vechi, ceva imprumutat si ceva albastru. Dar cel mai important era sa nu ii lipseasca ceva… online. Pentru ca numai Internetul putea acoperi distanta de aproape 12.000 de kilometri dintre locuinta ei din Georgia, Statele Unite si cazarma lui din Afganistan. “El mi-a propus si m-a intrebat ce parere am si daca sunt de acord. I-am spus ca da. Daca tot nu putem fi impreuna, macar sa facem ca totul sa fie special”, a declarat mireasa Jacqueline Durham.

Zis si facut. Mireasa si-a convocat cei trei copii, rudele si domnisoarele de onoare iar alesul ei, Trey, le-a dat adunarea camarazilor de lupta. Pe post de preot sau pastor au fost doua tablete. Prin ele si-au jurat cei doi credinta. Iar totul s-a incheiat cu un fel de sarut.

Insurateii spera la un sarut in toata regula candva in cursul acestui an. Atunci Trey ar urma sa isi incheie misiunea in Afganistan. Tot atunci planuiesc sa plece in luna de miere.

Nunta pe Skype e o moda care, cu pasi destul de timizi, incepe sa prinda in Statele Unite. Deocamdata, doar in cazuri speciale. Asa s-a intamplat si in 2011, atunci cand mireasa a stat singura in fata altarului iar mirele a spus da in fata unei tablete. Nu pentru ca avea alergie la mirosul lumanarilor, ci pentru ca tocmai se pricopsise cu tuberculoza. Chiar si asa, ca sa nu fie complet singur si izolat in marea zi, prietenii mirelui si-au pus masti de protectie si i-au stat alaturi. Samuel si Helen nu au vrut sa isi amane nunta pana cand viitorul mire se va face bine pentru ca invitatiile erau trimise, biserica si restaurantul erau antamate iar unii oaspeti veniti tocmai din Coreea de Sud ajunsesera deja in America.

VIDEO! Un baietel de numai doi ani face senzatie pe ringul de dans... Un vulcan din Rusia a erupt dupa 40 de ani de inactivitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x