Antena Căutare

Experimentul care șochează lumea. O fetiță de doi ani a fost criogenată!

Cazul unei fetiţe thailandeze, care a murit pe 8 ianuarie, la vârsta de 2 ani, şi a devenit cea mai tânără persoană criogenată din lume

Cazul unei fetiţe thailandeze, care a murit pe 8 ianuarie, la vârsta de 2 ani, şi a devenit cea mai tânără persoană criogenată din lume.

Părinţii ei au dorit ca, după decesul fiicei lor, creierul acesteia să fie prelevat şi conservat la o temperatură foarte scăzută, în speranţa că, într-o bună zi, ea va putea fi readusă la viaţă. Jonathan Head, jurnalist la BBC, i-a vizitat pe părinţii fetiţei, care locuiesc la Bangkok, pentru a vedea dacă aceştia au reuşit să depăşească acel moment dificil din viaţa lor.

Unii oameni cred că păstrarea trupurilor umane prin criogenie, până când ştiinţa va găsi o modalitate pentru a readuce la viaţă acele persoane, reprezintă un pariu care îşi merită riscul, o investiţie care merită să fie făcută.

Scrisoare de dragoste. Iubirea nu respectă regulile... gramaticii!... Se apropie Apocalipsa!? Zeci de vieţuitoare, descoperite moarte pe o insulă din Mexic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x