Antena Căutare

Facebook isi cere scuze dupa stergerea unei fotografii cu gay

Doi barbati sarutandu-se? Prea mult pentru Facebook, care a sters recent o poza in care doi masculi se sarutau, argumentand ca incalca termenii de utilizare. Ulterior, administratorii retelei de socializare au revenit asupra deciziei.



Dupa ce au "ras" poza, administratorii retelei Facebook au revenit la ganduri mai bune, reinstituind pagina cu pricina si cerandu-si scuze.

"Fotografia respectiva nu violeaza Termenii si Conditiile, iar stergerea s-a datorat unei erori", se spunea in declaratia oficiala.

Poza, o imagine de promovare a telenovelei Eastenders, nu continea material pornografic, insa "deranja" prin orientarea sexuala a celor fotografiati.

Facebook nu este la prima actiune de acest fel. Recent, o pictura numita "Originea Lumii" a fost stearsa datorita faptului ca infatisa un organ genital feminin cu mult par.

sursa: HuffingtonPost.com

foto: dangerousminds.net

Campanie cu un vampir si o tanara sexy pentru a-i incuraja pe englezi sa mearga la dentist... Iranul va trimite o maimuta pe orbita in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x