Antena Căutare

Femeia avea un furuncul banal pe nas, dar situația a scăpat de sub control. Medicii au luat o decizie drastică. Ce a pățit

Melissa Fife, o femeie în vârstă de 40 ani, s-a ales cu o cicatrice pe nas în urma unui coș care i-a dat mari bătăi de cap. Cicatricea a dus la consecințe grave care i-au agravat starea de sănătate.

colaj melissa fife Galerie
Melissa Fife, o femeie în vârstă de 40 ani, s-a ales cu o cicatrice pe nas în urma unui coș care i-a dat mari bătăi de cap. Cicatricea a dus la consecințe grave care i-au agravat starea de sănătate. | Profimedia

Melissa a trecut prin spaima vieții ei după ce a observat că cicatricea de la un furuncul pe care l-a avut pe nas a început să I se infecteze. Cicatricea s-a dovedit a fi canceroasă și a lăsat-o cu o gaură imensă în față și aproape a dus la amputarea nasului.

Tânăra a observat că cicatricea ei pare iritată și s-a umflat, motiv pentru care ea început să se rușineze de aspectul ei fizic. Pielea din jurul cicatricei s-a schimbat rapid și infecția s-a extins pe partea dreapta a nasului. În jurul punctului roșu, pielea s-a umflat și și-a schimbat textura.

Melissa a rămas fără cuvinte după ce a primit diagnosticul crunt

Melissa s-a panicat și a decis să consulte un chirurg plastician pentru a scăpa de problema care părea că se extinde pe fața ei. Medicul i-a recomandat să meargă mai întâi la un dermatolog pentru că rana părea să se agreveze pe măsura de infecția cutanată se extindea pe nas.

Citește și: Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiile

Într-o săptămână, femeia a primit rezultatul biopsiei și diagnosticul a făcut-o să încremenească de uimire. Diagnosticul era cancer. Pe biopsie apărea cancer de piele carcinoma bazocelular. Acest tip de cancer este cel mai răspândit în SUA. Melissa a încercat să își păstreze calmul și s-a bucurat că a fost depistat rapid, în 2020.

În scurt timp, femeia a fost programată pentru operație, iar medicii i-au făcut o anestezie locală și i-au îndepărtat țesutul canceros. Din nefericire, cancerul de piele era mai adânc decât a lăsat să se vadă la suprafața tegumentului.

Ce a declarat femeia după operație

Tocmai de aceea, speialiștii i-au spus că trebuie să treacă prin 4 stadii diferite pentru ca procedura de îndepărtare a țesutului canceros să fie complete. După intervențiile chirurgicale, Melissa a rămas cu o gaură în nas, o rană adâncă care s-a vindecat foarte greu.

Citește și: Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motivele

“Operația a durat 7 ore și apoi medicii m-au programat pentru o altă operație unde a venit și un chirurg plastician”, a povestit Melissa, potrivit The Sun.

Chiar dacă multe zile a purtat bandaje, Melissei i-a fost greu să își facă curaj și să își privească fața desfigurată.

“Am plâns de mai multe ori gândindu-mă cum o să arate. Arăta de parcă acolo e piele uscadă de zombie cusută pe fața mea”, a povestit femeia.

Ea a vrut să le împărtășească tuturor povestea ei pentru evidenția faptul că vindecarea durează mult timp și că fiecare dintre noi trebuie să învățăm să avem răbdare cu corpul nostru.

O mamă și-a bătut copilul cu lingura de lemn în zona posteriorului și a pierdut custodia celui mic! Cum a fost posibil... De ce nu trebuie să lași tacâmurile paralel pe farfurie, ca și când ar indica ora 4:20, dacă te afli la restaurant. Ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x