Antena Căutare

Femeia care a descoperit ca iubitul ei o înșală datorită smartwatch-ului pe care acesta îl purta. Cum e posibil

O femeie a aflat că iubitul ei o înșală, folosindu-se de smartwatch-ul bărbatului. Felul în care a descoperit i-a surprins pe toți.

colaj poze mesaje
O femeie a aflat că iubitul ei o înșală, folosindu-se de smartwatch-ul bărbatului. Felul în care a descoperit i-a surprins pe toți. | TikTok

Tinerei nu i-a venit să creadă când a aflat că iubitul ei o înșală. Ea a povestit pe TikTok că l-a prins pe bărbat cu infidelități după ce i-a verificat mesajele primite pe smartwatch.

Chiar dacă a postat un video pe TikTok cu metoda prin care a descoperit ce făcea iubitul ei, tânăra nu a dorit să își facă publică identitatea. Se pare că ea avea unele suspiciuni de a ajuns să îi verifice iubitului ei smartwatch-ul.

Femeia care a descoperit că iubitul o înșeală verificând smartwatch-ul

Tocmai de aceea, ea a reușit să găsească în ceasul lui mesaje de la o altă femeie. Tânăra a rămas cu inima frântă când a descoperit că bărbatul nu îi este fidel.

Citește și: O femeie și-a prins iubitul că o înșală în timp ce alăpta bebelușul pe care-l născuse de câteva ore. Ce l-a dat de gol

Tânăra a povestit în video că a găsit mai multe mesaje de la diferite femei, iar video-ul ei în care își explica metoda de a-l descoperi pe iubitul ei a strâns peste 600.000 vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că bărbatul a înșelat-o pe iubita lui cu mai multe femei, iar ea s-a simțit extrem de rănită când a aflat. În video-ul pe care l-a făcut pentru TikTok, tânăra le-a arătat internauților câteva dintre mesajele pe care le-a primit bărbatul, potrivit The Sun.

Femeile îi scriau mesaje sexy iubitului ei și îl întrebau când e disponibil să se vadă cu ele. Mult dintre urmăritoarele ei de pe TikTok au spus că empatizează cu tânăra înșelată pentru că și ele au pățit lucruri similare și și-au dat seama târziu că sunt în relațiile nepotrivite.

Ce au spus restul femeilor când au văzut video-ul

“Asta mi s-a întâmplat acum 12 ani, din păcate și Dumnezeu m-a binecuvântat cu cineva mult mai bun. Mă rog să te vindeci și tu, e foarte trist să văd că asta se întâmplă”, a scris o urmăritoare pe TikTok.

Citește și: O tânără s-a uitat în oglinda mașinii și a descoperit dacă iubitul o înșală. Ce „semn” a scos totul la iveală

“Acest lucru e mai comun decât credeți. Nici eu nu mi-am dat seama inițial, până când am deschis ochii. Dacă prietenii lui o fac, și el va înșela”, spunea o altă femeie în secțiunea de comentarii a video-ului.

“Simte-te norocoasă că l-ai prins acum decât mai târziu. Ți-ai fi pierdut și mai mult timpul”, i-a mai scris o altă femeie.

Cu toate acestea, au fost multe femei care au spus, judecând după mesaje, că nu se poate numi înșelat.

“Ascultă, nu e atât de rău. El nu vorbește cu alte femei, doar exersează. Nu e vorba de iubire”, a scris o femeie care se pare că ținea cu iubitul ei.

Femeia care a aflat de la medici că e însărcinată de două ori într-o singură săptămână. Cum e posibil... Miss cel mai sexy posterior 2022. Cine sunt candidatele. Fetele s-au întrecut în poze făcute în ipostaze provocatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x