Antena Căutare

Femeia care a dezvăluit de ce trăiește pentru a fi supusă soțului ei. Ce face zilnic Monica Huldt pentru partenerul său

Monica Huldt, o femeie în vârstă de 37 de ani din Arizona, a vorbit deschis despre motivul din spatele alegerii de a fi "supusă" soțului ei cu doi ani mai mare decât ea. Declarațiile sale au uimit multe persoane. De ce alege să facă tot ce vrea bărbatul, în orice moment.

Colaj de fotografii cu un cuplu din SUA Galerie
Monica a ajuns rapid în atenția oamenilor de pretutindeni datorită faptului că pozează îndrăzneț pe social media, dar și după ce declarațiile sale legate de relația pe care o are au trezit suspiciuni și reacții diverse. | Profimedia

Monica este o femeie superbă, care arată impecabil din punct de vedere fizic și se mândrește cu trupul său public, pe rețelele de socializare. Ea a ajuns rapid în atenția oamenilor de pretutindeni datorită faptului că pozează îndrăzneț pe social media, dar și după ce declarațiile sale legate de relația pe care o are au trezit suspiciuni și reacții diverse.

De la o vârstă fragedă știa că îi vrea să fie soție, să formeze o familie și astfel să pună pe primul loc nevoile soțului ei. Ea a afirmat în fața tuturor că este o femeie "supusă" bărbatului său, lucru la care a visat încă de mică.

Citește și: Femeia care a avut o aventură cu iubitul cele mai bune prietene. Au rămas împreună 12 ani și l-a ajutat să o ceară în căsătorie

De ce alege Monica să fie supusă soțului ei: „Îmi dedic viața pentru a-l face fericit”

Modelul a afirmat că stilul ei de viață este despre a fi "soție tradițională" și este o alegere pe care a simțit să o facă dintotdeauna, însă cu un singur motiv. Monica spune că secretul unei vieți amoroase perfecte, în viziunea sa, este ca bărbații să fie dominanți, iar femeile "soții tradiționale".

"Nu am fost niciodată o femeie care s-a străduit să aibă o carieră uriașă”, a spus ea potrivit metro.co.uk. „Nu vreau să lucrez. Îmi place să fiu gospodină și să am grijă de soțul meu. De când am văzut acel film The Stepford Wives, am știut că vreau ca viața mea să fie exact așa".

Aceasta a declarat că zilnic îi gătește soțului ei, face curat, îi pregătește tot ce are nevoie, întreține relații intime cu el ori de câte ori acesta dorește și mai mult decât atât, poartă ținute îndrăznețe pentru placul bărbatului.

"John iubește cum gătesc. Spune mereu că mâncarea este domeniul meu. Dacă îmi cere ceva anume, primește întotdeauna ce vrea. Lui John îi place să mă îmbrac frumos acasă, sport-sexy, și nu-i place să mă machiez prin casă. Este posibil ca unor femei să nu le placă să li se spună ce să facă sau să poarte, dar mie îmi place când îmi dă instrucțiuni".

"Când vine vorba de dormitor, sunt foarte supusă și soțul meu este dominant. Îmi place când un bărbat preia conducerea și ia ceea ce vrea. Sunt întotdeauna disponibilă pentru nevoile soțului meu și îmi place asta. Soțul meu știe să fie dominant în modul corect și el știe nevoile mele. Mi se pare extrem de atractiv la un bărbat", a mai spus Monica.

Sinceritatea sa nu a fost apreciată de toată lumea, astfel că Monica a stârnit numeroase reacții, iar mule femei și mulți bărbați s-au arătat împotriva gândirii sale. De asemenea, blondina a mai povestit că în toate relațiile sale a abordat aceeași strategie, de a fi supusă bărbatului alături de care era, dar nu i-a ieșit cu toată lumea. Unii dintre parteneri au respins-o.

Citește și: Anna și Lucy DeCinque, gemenele care dorm împreună, s-au logodit cu același bărbat. Ce au declarat surorile

„Unuia dintre foștii mei nu-i plăcea această idee, așa că de aceea este acum un fost. Femeile vor spune că sunt nebună sau că sunt o rușine pentru alte femei, dar nu-mi pasă, este viața mea și îmi place așa”, a mai spus Monica, potrivit metro.co.uk.

Mulți au considerat că o astfel de atitudine ca a Monicăi este de fapt un compromis pentru a mențione o relație, în aparență, frumoasă.

Când a fost întrebată ce simte față de femeile care nu sunt de acord și consideră că alegerile sale de viață sunt degradante, Monica a spus că nu este deranjată de opiniile lor, ba chiar consideră că ea se situează la granița diferențelor dintre bărbați și femei: "Nu cred că este deloc degradantă. Cred că bărbații și femeile sunt creați în mod diferit și nu există nimic în neregulă cu îmbrățișarea acestui fapt", a declarat femeia.

Monica nu are un job concret, ci este model pe OnlyFans, acolo de unde câștigă foarte mulți bani și interacționează cu diferiți bărbați, lucru care nu îl deranjează pe soțul său, mai ales că ea îi este fidelă.

"Vorbesc cu mulți bărbați căsătoriți care spun că nu sunt pe deplin mulțumiți în relațiile lor pentru că își doresc ca soțiile să le acorde mai multă atenție. Mulți bărbați consideră că este atractiv ceea ce fac eu pentru soțul meu”, a mai declarat Monica.

Monica vede în a fie "soție tradițională" trei beneficii: "În primul rând, ai mai multă libertate să ai grijă de tine. Mă antrenez de cinci ori pe săptămână, deoarece orarul îmi permite, nu trebuie să-mi fac griji că mă grăbesc acasă de la serviciu și un alt punct este că vei avea o legătură mai puternică cu soțul tău".

Mulți sunt uimiți când văd cum arăta această tânără înainte de-a slăbi. Kassidy Riekins avea 118 kilograme... O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor, dar ceea ce a urmat i-a dat fiori. Ce a reușit să filmeze cu telefo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x