Antena Căutare

Femeia care a fost în comă 3 luni a descoperit că viața ei s-a schimbat complet când s-a trezit. Ce se întâmplase cu iubitul ei

Brie Duval, o femeie în vârstă de 25 din Australia, a trecut prin cele mai grele momente din viața ei când a fost în comă. Ceea ce a aflat despre iubitul ei atunci când s-a trezit a întristat-o teribil.

femeie in alb pe patul de spital tinuta de mana de cineva Galerie
Brie Duval, o femeie în vârstă de 25 din Australia, a trecut prin cele mai grele momente din viața ei când a fost în comă. Ceea ce a aflat despre iubitul ei atunci când s-a trezit a întristat-o teribil. | Shutterstock

Brie Duval, o tânără de 25 ani din Australia, care s-a mutat în Canada, a suferit un accident teribil. Pentru a se recupera, medicii au decis să o bage într-o comă indusă. Timp de 5 luni, Brie a fost în comă, imobilizată la pat.

Tânăra a căzut de pe acoperișul unui bar și a suferit o lovitură gravă la cap. Ea a avut mai multe oase rupte, o fractură la coloană, coaste rupte și două cheaguri de sânge pe creier. Medicii au transportat-o de urgență la spital acolo unde a primit îngriji medicale de specialitate imediat.

Brie Duval a trecut printr-o experiență îngrozitoare în urma unui accident

Medicii au băgat-o în sala de operații și după operație au luat decizia de a o băga într-o comă indusă pentru a-i salva viața. Părinții fetei, care locuiesc în Australia, nu au putut călătorii în Canada pentru a-i fi alături fiicei lor din cauza restricțiilor din cauza pandemiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeșteș și: Un tânăr cunoscut pe Youtube a murit după șase zile petrecute în comă. Soția lui, în lacrimi: ”Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simt!” Două feție sunt orfane de tată

Specialiștii i-au oferit doar 10% șanse de supraviețuire raportându-se la toate rănile interne grave pe care le suferise.

La 3 luni după accidentul teirbil care avusese loc în august 2020, Brie s-a trezit din comă și a început să își amintească despre viața ei de dinainte de a intra în comă. Ea abia aștepta să îl revadă pe logodnicul ei. Din nefericire, el nu mai era acolo.

Brie a avut parte de un șoc uriaș atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu iubitul ei. Cei doi fuseseră împreună timp de 4 ani și erau logodiți de 2 ani. Femeia a încercat să îl contacteze și a insistat atât de mult, până când i-a răspuns la telefon noua iubită a logodnicului ei.

Tânăra a declarat pentru Daily Mail că se simte extrem de rănită de gestul bărbatului care nu a avut curaj să îi spună în față că el vrea să rupă logodna pentru că își dorește să aibă o relație cu o altă femeie. Brie crezuse că el e sufletul ei pereche.

Ce a aflat despre iubitul ei

Mulți oameni cu inimă mare au strâns bani pentru a o ajuta pe Brie cât timp ea a fost în comă. Astfel, s-a strâns suma de 26.000 lire, iar Brie a putut fi transportată înapoi în Australia pentru ca părinții ei să poată fi alături de ea.

Citeșteș și: Povestea băiatului care a stat în comă zece luni și nu știe despre pandemia de Covid-19, deși a luat virusul de două ori

Chiar dacă s-a trezit din comă după 3 luni, timp de 2 luni, tânăra a avut amnezie și nu își putea maintea nimic legat de viața ei. Abia la 5 luni după accident a început să își amintească treptat despre iubitul ei și viața pe care o avea înainte de accident.

“Mă blocase deja pe toate rețelele de socializare inclusiv la apeluri. Iubita lui mi-a răspuns. Mi-a trimis un mesaj și mi-a zis că ea nu se simte sigură pe ea și l-a făcut pe el să îmi dea block peste tot. Eu eram încă în spital”, a povestit Brie.

“Categoric această experiență a avut un impact puternic asupra încrederii de sine. Nu doar în relațiile romantic, dar în orice fel de relație la modul general”, a mai adăugat tânăra.

Cum arată astăzi Eden Wood, fetița care a câștigat peste 300 de premii de frumusețe în copilărie... Ce se întâmplă dacă mănânci banane în fiecare zi. Consumul zilnic are un efect neașteptat. Ce poți să pățești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x