Antena Căutare

Femeia care a trecut de la anorexie la culturism. Cât s-a transformat corpul ei și cum arată acum

Scarlett Wilson, o tânără în vârstă de 20 ani din Northamptonshire, Marea Britanie, s-a confruntat toată viață cu anorexia, boală ce o făcuse să fie extrem de slabă.

colaj scarlett wilson Galerie
Scarlett Wilson, o tânără în vârstă de 20 ani din Northamptonshire, Marea Britanie, s-a confruntat toată viață cu anorexia, boală ce o făcuse să fie extrem de slabă. | Profimedia

Scarlett Wilson s-a confruntat în adolescență cu anorexia, o tulburare de alimentație care a făcut-o să scadă foarte mult în greutate. Încă de la vârsta de 12 ani, tânăra a suferit din cauza depresiei. Depresia ei era rezultatul faptului că fusese abuzată acasă și devenise și victima bullying-ului la școală, acolo unde toți colegii râdeau de felul în care arată.

Scareltt suferea de subnutriție în adolescență

Stima sa de sine era foarte scăzută și simțea că nimeni nu îi vrea binele. Adolescenta a suferit foarte mult din cauza greutății sale încât se pedepsea și mai mult pentru cee ace trăia, învinuindu-se mereu pentru faptul că e obiectul glumelor proaste ale colegilor săi de școală.

Citește și: Ea e femeia care e obeză și suferă de anorexie în același timp. Care e explicația. "Cei din jur cred că mint"

Sănătatea ei mentală era degradată, iar Scarlett se înfometa din ce în ce mai mult pe zi ce trece. La vârsta de 14 ani, adolescenta a fost internată din cauza faptului că ajunsese să fie subnutrită. Ea nu se hrănea cum trebuie și organismal ei era pe punctul de a ceda, potrivit Profimedia. O variantă HIV mai virulentă a fost descoperită în Europa.

Scarlett a stat internată în spital timp de o lună. Părinții ei au decis să o retragă de la școală pe fiica lor după această întâmplare și să continue să se recupereze acasă pentru că organismal ei era foarte fragil, iar sistemul imunitar era extrem de slăbit.

Cum i s-a schimbat viața lui Scareltt după ce s-a apucat de sport

După ce al doilea episod de anorexie s-a declanșat doar câteva luni mai târziu, când toată lumea credea că ea o să își revină, Scarlett a fost internată într-un spital psihiatric. În scurt timp, adolescenta și-a dat seama că are nevoie de o schimbare majoră în viața ei așa că a decis să se apuce de sport.

Citește și: O tânără a ajuns la 38 de kilograme după ce a ținut un regim cu doar 300 de calorii. A învins anorexia și s-a transformat total

Culturismul, un sport care a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat, demnă de podiumuri, a ajutat-o să se mențină pe linia de plutire. Scarlett a început să fie mai echilibrată, făcea regulat exerciții fizice și avea mesele bine stabilite.

Cu un program extrem de detaliat, mese planificate și un aport mare de macro-nutrienți, Scarlett a reușit să aibă greutatea ideală pentru vârsta ei. Antrenându-se zilnic, tânăra s-a dezvoltat având un corp armonios, cu mușchi bine definiți.

Acum ajunsă la vârsta de 20 de ani, după ce s-a antrenat ani la rând, Scarlett Wilson participă la competiții de culturism și face senzație în costum de baie cu formele ei de invidiat. În prezent tânăra este perfect sănătoasă și se declară împlinită cu noul ei stil de viață, după ce a reușit să se salveze din ghearele unei tulburări de alimentație care a chinuit-o toată adolescența.

Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei... Un bărbat i-a interzis surorii să vină la nuntă după ce i-a făcut o farsă ”macabră” viitoarei soții la petrecerea burlăc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x