Antena Căutare

Femeia care câștigă 46.000 de lire pe an din vânzarea de poze. Ce parte a corpului își fotografiază pentru bani

O tânără româncă a descoperit o sursă de venit cu totul inedită, care îi alimentează conturile cu 46.000 de lire anual.

Femeia care câștigă 46.000 de lire pe an din vânzarea de poze. Ce parte a corpului își fotografiază pentru bani Galerie
Ruxandra Grigoriu | Profimediaimages.ro

Totul a început când a primit un mesaj în care i se cerea o fotografie cu picioarele, în schimbul unei sume de bani.

Ruxandra Grigoriu a aflat la scurt timp că această activitatea o făcea să se simtă în siguranță, dar nu era ceva ce credea că poate face în România.

Se simțea sufocată de lipsa de oportunități, iar gestul colegilor, care au lipit fotografii cu ea pe pereții școlii, i-a pus capac.

A decis să se mute în New York, împreună cu soțul său, în 2015. Câțiva ani mai târziu, a început să posteze fotografii cu picioarele sale pe Instagram.

În doar doi ani, a adunat peste 100.000 de fani și a ajuns să câștige până la 60.000 de dolari pe an vânzând imaginile personalizate.

Conținutul său se adresează în principal bărbaților cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, iar mulți dintre ei au cerințe mai deosebite. Cineva chiar i-a cerut să pozeze ca un cadavru într-o morgă sau în timp ce pășește printre insecte vii, însă s-a văzut nevoită să refuze.

În ciuda activității pe care și-a ales-o, relația cu soțul său nu este afectată. Sebastian este cel mai mare fan al Ruxandrei pentru că el însuși are un fetiș al picioarelor.

Una dintre mesele de şah ale lui Nicolae Ceauşescu, scoasă la licitaţie cu un preț de pornire de 350 de euro... Cele mai populare nume de băieți în 2020 și ce semnificație are fiecare dintre ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x