Antena Căutare

Femeia care cheltuie o mică avere lunar pentru câinele ei. Cum arată patrupedul răsfățat și despre ce sumă e vorba

Alisa Thorne își iubește atât de mult câinele pe nume Fabio încât investește foarte mulți bani în pasiunea ei. Lunar, tânăra din Wales, cheltuie o mică avere pentru patrupedul ei.

catel alb pe iarba verde
Alisa Thorne își iubește atât de mult câinele pe nume Fabio încât investește foarte mulți bani în pasiunea ei. Lunar, tânăra din Wales, cheltuie o mică avere pentru patrupedul ei. | Shutterstock

Alisa Thorne, o tânără care își iubește foarte mult câinele, a cheltuit 4000 de dolari pentru cadoul lui de Crăciun din acest an. Cadoul a inclus haine unicat special făcute pe măsurile lui Fabio, jucării, bijuterii și alte accesorii.

Femeia a apărut chiar și într-o emisiune TV, la This Morning, și i-a mărturisit prezentatoarei Alison Hammond cum a renunțat să mai facă economii de când în alre pe Fabio, un cățeluș în vârstă de 1 an și jumătate.

Fabio e rasa Chinese Crested Powder Puff și de când îl are, Alisa își dedică tot timpul liber pentru a-l îngriji și ai oferi toate condițiile. În curtea casei, femeia i-a organizat un colț doar pentru el, cu decorațiuni de Crăciun și o sanie trasă de reni.

Alisa cheltuie o mică avere pentru câinele ei, Fabio

În timpul show-ului TV Alisa a dezvăluit că în acest an a cheltuit 20.000 de lire pentru lucrurile pe care i le-a cumpărat câinelui ei.

În interviul oferit în direct, Alisa a povestit: “Tot ce e aici sunt pentru Crăciun. A primit funde cu cristale Swarovski, niște ținute foarte furmoase, căciulițe drăguțe. Beretele pe care le are sunt replice de-ale beretelor mele. Arată adorabil pe el”, spune Alisa.

Citește și: Un tânăr a mers în club, dar când a ajuns acolo toți l-au privit ciudat și au fugit de el. Ce i-a apărut pe față

Femeia a mai povestit că atunci când iese în oraș merge doar în locuri în care sunt acceptate și animalele de companie pentru că ea nu dorește să stea nicio secundă fără Fabio.

“Ne îmbrăcăm la fel de parcă am fi gemeni”, a mai zis Alisa.

Doar o fundă cu cristale Swarovski a costat-o pe Alisa 1.250 lire pentru că e din mătase, făcută de un designer celebru, potrivit Daily Mail.

Drama Alisei care a transformat-o în femeia care e astăzi

Proprietara lui Fabio a mai mărturisit că uneori își scoate câinele la plimbare într-un cărucior de bebeluși atunci când merg la cumpăraturi. Cu toate acestea, tot el este și cel mai bun companion atunci când vine vorba de mișcare.

Citește și: O femeie a adoptat un câine, dar nu a trecut mult și a făcut o descoperire de neimaginat. Ce „secret” ascundea cățelul

Alisa și Fabio merg zilnic foarte mult pe jos pentru a se menține în formă. Chiar dacă uneori lumea o critică pentru faptul că ea cheltuie foarte mulți bani pe îngrijirea unui câine, când ar putea să ajute lumea nevoiașă cu toți acei bani, Alisa a povestit că face și acte de caritate.

“Toți știu că mă implic și în evenimente caritabile. Astăzi mă voi ocupa să obțin niște defribilatoare pentru spitale, dar îmi place să cheltui atâția bani pe câinele meu pentru că nu am copii. (…) Mama mea a fost diagnosticată cu cancer pancreatic și a avut 6 luni de trăit. Era bine și fericită, a avut tot ce i-a trebuit. Apoi dintr-o data, viața i-a fost furată. Din acel moment, m-am gândit că e atâta răutate și neputință în lume că ar trebui să mă bucur de tot ce îmi face plăcere”, a povestit Alisa.

Un bărbat a găsit un câine pe stradă și l-a luat. Când a privit atent a găsit un bilet ascuns în zgardă. Ce a descoperit... O femeie a adoptat un câine, dar nu a trecut mult și a făcut o descoperire de neimaginat. Ce „secret” ascundea cățelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x