Antena Căutare

Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”

O femeie susține că pielea i s-a înverzit după ce a vrut să se bronzeze artificial. Saskia a vrut să-i ofere pielii o strălucire sănătoasă și aurie, dar rezultatul final a făcut-o să se compare cu Shrek.

colaj de imagini cu o femeie care are pielea verde dupa ce a folosit autobronzant Galerie
O femeie susține că pielea i s-a înverzit pielea după ce a vrut să se bronzeze artificial | Captura TikTok

Pe măsură ce a văzut culoarea intensificându-se, a avut inspirația de a verifica termenul de valabilitate, care era depășit de mult. Isprava a făcut-o pe tânără să-și spună povestea pe TikTok, acolo unde a și cerut ajutor.

”Cineva să mă ajute. Cred că autobronzantul meu a fost expirat altfel, de ce sunt verde? Arăt ca Shrek!”, a spus ea, arătând produsul la cameră.

În timp ce-și privea mâinile, fata a spus cu tristețe: ”De ce eu, de ce eu?!”. Gafa ei de frumusețe a stârnit interesul internauților, adunând mii de vizualizări și comentarii, pe măsură ce oamenii încercau să-i ofere remedii pentru a scăpa de culoarea inestetică.

Citește și: "Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt

”Mi s-a întâmplat asta, dar am folosit o cremă hidratantă și a încetat să mai fie verde”, i-a scris cineva. O altă persoană a notat: ”Exfoliantul meu a expirat și a devenit verde, încă îl folosesc pentru că arată bine după ce îl speli”.

Unii s-au amuzat teribil pe seama pielii ei: ”Nu, arăți ca vrăjitoarea din Vrăjitorul din Oz. Sper că s-a dus după ce te-ai spălat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este indicat sau nu să folosești loțiune de bronzare care a expirat?

Autobronzantul expiră, iar majoritatea mărcilor notează termenul de valabilitate pe ambalaj. În medie, loțiunile de acest tip au o durată de valabilitate de până la 12 luni. Acestea pot fi utilizate după această perioadă, dar este probabil să nu ofere rezultatele mulțumitoare. Asta pentru că, de-a lungul timpului, componentele importante ale acestor creme se pot evapora.

Citește și: Un bebeluș prematur s-a născut fără ca medicii să-i dea șanse la viață. Ce gest a făcut fetița, când și-a întâlnit fratele geamăn

Chiar dacă termenul de valabilitate lipsește de pe etichetă, specialiștii recomandă folosirea produsului în termen de 1 an de la deschidere.

Autobronzantele expirate nu sunt toxice pentru organism, dar nu sunt eficiente. Astfel, loțiunile care au un termen depășit de valabilitate nu vor oferi un bronz perfect. Mai degrabă, pielea va rămâne pătată sau culoarea va fi una neplăcută.

Citește și: Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

"Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ... Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x