Antena Căutare

Femeia credea că soțul îi face poze când se pregătea să nască, dar când s-a uitat în telefon a rămas fără cuvinte. Peste ce a dat

O femeie credea că soțul ei îi face poze în timpul travaliului, dar când s-a uitat mai atent în telefon nu i-a venit să creadă. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu o femeie in travaliu Galerie
Tânăra a dezvăluit ce făcea partenerul ei, de fapt, în timp ce ea era în travaliu | sursa foto: Shutterstock

În niciun moment femeia nu și-a imaginat că va trece printr-o astfel de situație. A crezut că soțul îi face poze în timpul nașterii ca să aibă amintire, însă ceea ce a descoperit după a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții.

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă soțul ei, chiar în timp ce ea era în travaliu. Imaginile au devenit virale

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Sarah Griffith din Statele Unite ale Americii, atunci când era însărcinată. Când i s-a declanșat travaliul, femeia a mers imediat la spital și a fost pregătită pentru naștere. Îmbrăcată în pijama și stând întinsă în pat, tânăra pare că se chinuie să suporte durerile cauzate de travaliu.

În tot acest timp, soțul ei îi este alături și ține telefonul în mână. Așa cum chiar ea a recunoscut, Sarah Griffith a crezut că partenerul îi face poze pentru ca familia să se poată bucura mai târziu de această amintire. Ulterior, când s-a uitat în telefon și a văzut ce a putut să facă soțul ei, de fapt, tinerei nu i-a venit să creadă.

Citește și: Un bărbat și-a filmat soția somnambulă, în timpul nopții. Imaginile cu Celina Myers sunt virale pe TikTok

A fost atât de uimită de cele întâmplate încât a decis să împărtășească totul. A publicat imaginile chiar pe contul său personal de TikTok și acestea au devenit imediat virale, adunând mai bine de un milion de vizualizări și peste o sută cincizeci de mii de reacții și mesaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul nu îi făcea poze ca să imortalizeze travaliul, ci se amuza copios folosind un filtru cu capul unui câine ciufulit.

Citește și: Soția a filmat pe ascuns ce poate să facă soțul ei, chiar în timp ce mănâncă pizza! Unii i-au zis să divorțeze

„În apărarea noastră pot spune că acesta este, de fapt, filtrul nostru preferat de pe Snapchat”, a zis femeia în dreptul clipului video, au informat cei de la mirror.co.uk.

Nu puțini au fost cei care s-au distrat când au văzut filmarea. Unii au lăudat faptul că cei doi soți au un simț al umorului ieșit din comun, alții au părut că nu apreciază gluma. Clipul a devenit viral și încă este popular pe TikTok.

Cu ce a putut trăi o familie în pereți, fără să bănuiască nimic. Ce a început să cadă atunci când au găurit zidurile... Ea este femeia care se simte atât de bine în pielea sa încât refuză să se mai ”bărbierească”. De ce îi crește păr pe faț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x