Antena Căutare

Femeia cu cel mai mare posterior a ieșit la un blind date. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o

Este visul Natasha Crown să aibă cel mai mare posterior din lume. Până acum, dorința a costat-o 215.000 de dolari și pe lângă banii cheltuiți, are și probleme în a găsi un bărbat care nu fie „speriat” să se întâlnească cu ea.

colaj de imagini cu natasha crown si baiatul cu care a iesit la o intalnire Galerie
Este visul Natasha Crown să aibă cel mai mare posterior din lume. Până acum, dorința a costat-o 215.000 de dolari și pe lângă banii cheltuiți, are și probleme în a găsi un bărbat care nu fie „speriat” să se întâlnească cu ea. | Captura Youtube/ Truly

Potrivit The Sun, Natasha Crown s-a născut în Serbia, dar acum locuiește în Suedia. Ea a suferit șase intervenții chirurgicale pentru a-și mări posteriorul. Pentru că, după cum crede ea, „cu cât prada este mai mare, cu atât mai bine”.

Dar, deși este foarte mulțumită de rezultatele operațiilor sale, se pare că „forma corpului și personalitatea ei îi sperie pe bărbați”, relatează sursa citată.

„Sunt faimoasă pentru fundul meu mare. Ultima mea relație a fost acum șapte ani. Sunt destul de extremă, așa că consider că oamenii se tem de mine. Este înfricoșător pentru bărbați. Ai personalitatea mea, apoi ai corpul meu și apoi ai totul pe deasupra. Este extrem", spune Crown.

Citește și: Ciuperca zombi este reală. Scopul ei este să invadeze corpul gazdei și să-i controleze comportamentul. Unde se găsește

Prima ei operație, la vârsta de 20 de ani, a fost un „lifting brazilian”. În ianuarie, Crown, acum în vârstă de 29 de ani, a suferit a șasea procedură pentru a își mări posteriorul.

În 2018, Daily Mail notează că Crown s-a îngrășat 25 kg pentru a avea mai multă grăsime de transferat atunci când va ajunge iar pe masa de operații. Și, deși arată cum își dorește, Natasha nu reușește să găsească bărbatul ideal pentru ea.

Întâlnirile ei nu se termină niciodată bine, deși a încercat diverse metode. A mers inclusiv la blind date-uri, dar și acestea s-au dovedit a fi un eșec.

Femeia cu cel mai mare posterior a ieșit la un blind date. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o

”Sunt foarte entuziasmată, dar totuși agitată deoarece sper că el este chipeș.”, spunea femeia într-o emisiune TV difuzată pe canalul de Youtube Truly. După ce s-a aranjat și a fost foarte mulțumită de rezultat, Natasha a plecat spre locul de întâlnire. A ales o ținută inedită, un compleu colorat și și-a lăsat părul despletit.

Natasha dorește un bărbat care să arate bine, dar nu e atrasă de tinerii care au abdomenul lucrat la sală pentru că există prea mult „orgoliu” acolo.

Citește și: Un pește dat dispărut despre care se crede că a trăit acum 420 de milioane de ani a fost găsit în viață. Imagini cu „fosila vie”

Partenerul de la întâlnirea pe nevăzute a ales un costum și cămașă deschisă la culoare. Adam are 28 de ani, e din Suedia și singurul lucru pe care îl știa despre Natasha era vârsta ei: 27 de ani.

De cum s-au văzut, Natasha și Adam au discutat despre acest concept, de blind date. Era prima dată pentru bărbat când ieșea în oraș cu o persoană cu care nu mai interacționase. De cealaltă parte, Natasha este expertă.

După ce au băut câteva shot-uri de tequila, Adam a vrut să știe cum a ajuns faimoasă femeia din fața lui. A rămas surprins când Natasha i-a zis că e cunoscută datorită posteriorului ei. El nu a înțeles cum poți deveni celebru doar pentru atât și femeia i-a explicat că orice este posibil.

Contrariat de cele spuse de Natasha, i-a cerut explicații. Tânăra i-a povestit despre intervențiile pe care le-a făcut și a rămas șocat. El a vrut să știe dacă ea plănuiește să facă și alte operații.

La final, Adam a spus că i-a făcut plăcere să o cunoască, însă nu crede că pot avea o relație. Cu toate astea, a afirmat că și-ar dori să se mai vadă. Bărbatul este om de afaceri și are un brand de articole sportive.

Citește și: O româncă și-a deschis o afacere cu prăjituri și cozonaci în Zanzibar. De unde a pornit ideea cu care Corina a dat lovitura

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îl mai ții minte pe Nicușor de la Brăila? Cât de mult s-a schimbat bărbatul care cerșea în Piața Mare în urmă cu câțiva ... Test de inteligență rapid. Privește poza și găsește cele 5 obiecte ascunse. Doar cei isteți reușesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x