Antena Căutare

Femeia cu cele mai lungi tălpi. Cum arată și ce înălțime surprinzătoare are Juliei Felton, tânăra care poartă 49.5 la pantofi

Julie Felton este posesoarea celor mai lungi tălpi din lume, iar achiziționarea unei perechi de pantofi îi dă întotdeauna dureri de cap.

colaj de imagini cu picioarele juliei felton, femeia cu cele mai lungi talpi din lume Galerie
Cum arată și care este povestea Juliei Felton, tânăra care poartă 49.5 la pantofi | Profimediaimages.ro

Femeia poartă 49,5 și este nevoită să aleagă încălțări din colecția pentru bărbați ori să apeleze la ajutorul unui atelier specializat atunci când are nevoie de o pereche deosebită.

Este foarte dificil să găsească pantofi pentru ocazii speciale pentru că tălpile sale au măsuri pentru care producătorii nu au echivalent. Cea dreaptă măsoara 32,9 cm, în timp ce stânga are 32,74.

Cum arată picioarele uriașe ale Juliei Felton

Julie Felton are și o înălțime specială, respectiv 1,96 cm. Ea spune că dintotdeauna a avut tălpi mai mari decât celelalte persoane.

Citește și: Maci Currin, femeia cu cele mai lungi picioare din lume, nu mai arată deloc așa. La ce schimbare de look a apelat

”Mama mi-a spus că prima pereche de pantofi a fost cea potrivită unui copil de șase ani. Când am început liceul ajunseseră să aibă 44-45. Am atins o dimensiune magnifică în jurul vârstei de 16-17 ani.”, a mărturisit ea pe Guiness World Records.

Priviți mai multe imagini cu Julie Felton în GALERIA FOTO atașată.

Bineînțeles, acest lucru a transformat achiziționarea pantofilor într-o problemă. Într-adevăr, Julie merge rar în magazinele de încălțăminte pentru doamne deoarece nu i se potrivește nimic ori, după cum spune ea, niciun model pe care ar dori să-l poarte.

”Ocazional, mai întreb dacă se află pe stoc mărimea 49. Apoi văd cum gura se deschide, privirea care mă scanează de jos în jus, apoi se fixează pe picioare. Câteodată, consilierii merg în spate și se întorc cu o pereche prăfuită de pantofi în care nu aș vrea să apar în public.

Citește și: Adevărul despre cum pot ”auzi” unii oameni vocile morților. Descoperirea surprinzătoare a cercetărilor

Când ies în oraș, majoritatea fetelor aleg pantofi care se potrivesc cu ținuta. Alegerile mele sunt limitate, așa că optez pentru outfitul care merge cu încălțările.”, povestește tânăra.

Dar nu doar la capitolul mărime întâmpina Julie dificultăți. Picioarele ei sunt, de asemenea, mai plate și are nevoie de branțiuri ortetice pentru a susține arcul.

Cine este bărbatul cu cele mai lungi tălpi din lume

Picioarele lui Julie sunt cu 8 cm mai scurte decât cele ale lui Jeison Orlando Rodriguez Hernández (Venezuela). El este bărbatul care are cele mai mari tălpi din lume.

Citește și: Elon Musk oferă un premiu de 100 de milioane de dolari. Cine poate primi suma fantastică

Când au fost măsurate ultima dată, pe 3 iunie 2018, s-a descoperit că talpa dreaptă măsura 40,55 cm, în vreme ce stângă era puțin mai mare: 40,47 cm.

Priviți mai multe imagini cu Julie Fenton în GALERIA FOTO atașată.

Adevărul despre cum pot ”auzi” unii oameni vocile morților. Descoperirea surprinzătoare a cercetărilor... Rochia care ”arată ca un sac de gunoi”, dar costă cât salariul pe o lună. Cum arată și ce preț enorm are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x