Antena Căutare

Femeia obișnuia să mănânce zilnic mâncare chinezească, dar când a renunțat la acest obicei, a slăbit enorm. Cum arată acum

Marianne Ryan, o femeie în vârstă de 28 ani, cântărea 120 kilograme și avea un regim alimentar bazat mai mult pe mâncarea chinezească. Silueta ei s-a schimbat atunci când a renunțat la fast food.

colaj femeie obeza si femeie care mananca mancare chinezeasca Galerie
Marianne Ryan, o femeie în vârstă de 28 ani, cântărea 120 kilograme și avea un regim alimentar bazat mai mult pe mâncarea chinezească. Silueta ei s-a schimbat atunci când a renunțat la fast food. | Profimedia

Marianne cântărea 120 kilograme și era mereu rușinată de faptul că nu o încăpeau hainele, oamenii o priveau mereu ciudat pe stradă pentru că era supra-ponderală și nu scăpa nici de insultele internauților în mediul online.

Femeia avea un regim alimentar destul de nesănătos și povestește acum că obișnuia să mănânce mai multe porți de mâncare chinezească zilnic.

Citește și: Instrumentul care te poate ajuta să slăbești. Cum poți evita supraalimentația ca să pierzi în greutate

Marianne obișnuia să mănnce mai multe porții de mâncare chinezească pe zi

Pentru că nu mai suporta batjocura celor din jur și pentru nu se mai simțea confortabilă în propria ei piele, Marianne a decis să facă o schimbare pentru a slăbi. Tânăra și-a dorit să aibă și ea o talie în sfârșit și să arate mai feminimă, având în sfârșit ocazia să poarte toate hainele pe care nu le-a putut alege în adolescență.

Citește și: Charlotte Jones e femeia dependentă de maioneză. Cât de mult a slăbit după ce a renunțat la acest aliment

Tânăra a slăbit de la 120 kilograme la 63 kilograme în doi ani. Ea a decis să pună capăt obiceiurilor nesănătoase și a plecat în Turcia pentru a se opera pentru micșorarea stomacului. Astfel, femeia a plătit 3.500 lire pentru o operație care a ajutat-o să aibă silueta pe care și-a dorit-o mereu.

După intervenția chirurgicală destul de costisitoare, Marianne și-a revenit cu greu deoarece la început avea porții foarte mici de mâncare și trebuia să își regleze apetitul. Cu timpul, s-a obișnuit cu noul stil de viață și a observat că începuse să slăbească considerabil.

Ce spune Marianne despre metoda la care a apelat pentru a slăbi

“Am ajuns de la mărimea 22-24 la mărimea 10 și chiar mi s-a micșorat și mărimea de la încălțăminte cu 2 numere. Când mă uit la hainele pe care le port acum, nu îmi vine să cred că sunt ale mele. Acum prietenele mele îmi cer să le împrumut hainele, un lucru pe care înainte nu îl făceam. Nu am avut niciodată aceleași mărimi la haine ca prietenele mele”, a mai zis tânăra, potrivit Daily Mail.

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

Marianne a dorit să își schimbe viața și să scape de hainele mărimea XXL și să ajungă să poarte mărimea M. Acum ea a învățat ce înseamnă să depui cu adevărat efort pentru a slăbi pentru că nu i-a fost ușor să consume porții mai mici și să aibă ore fixe la care să mănânce.

“După ce am încercat toate dietele care există, am știut că nu o să reușesc vreodată să slăbesc fără această operație”, a povestit tânăra.

“Deși eram foarte mare, aveam încredere în mine, dar nu îmi mai doream ca greutatea mea să îmi afecteze șansa de a-mi începe o familie”, a mai adăugat Marianne.

Testul de cuplu care a devenit viral. Ce semnificație are linia verde și ce spune despre partenerii de cuplu... O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pube...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x