O femeie de 27 de ani a fost ucisă de partener, după ce l-a invitat în apartament, unde au băut alcool și au făcut amor! 

 

Un medic în vârstă de 27 de ani a mărturisit că și-a ucis și și-a dezmembrat o femeie cu care s-a întâlnit, după ce a descoperit că aceasta își făcuse o operație de schimbare a sexului. 

Mikhail Tkhonov, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Rusia, a ieșit într-o seară cu Nina Surgutskaya, de 25 de ani, după care a mers în apartamentul ei. Cei doi au făcut sex, iar la un moment dat, el a descoperit că femeia era, în realitate, un ”transexual”.

În acel moment, acesta și-a ieșit din minți și a ștrangulat-o. În încercarea de a-și ascunde crima, acesta a dezmembrat-o, potrivit mărturisirilor făcute în fața anchetatorilor. 

”Nina l-a invitat în apartamentul ei. Au continuat să bea alcool și au început să facă sex, însă la un moment dat el a observat că partenera lui fusese bărbat. Ea a insistat să facă sex, însă el a luat-o de gât și a strangulat-o. S-a oprit abia atunci când nu mai mișca.”, au declarat reprezentanți ai Poliției. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul i-a dezmembrat corpul și i-a tăiat organele interne în bucăți mici, pe care le-a și gătit, în încercarea de a scăpa de ele. El a precizat, însă, că nu e canibal, dar a vrut să le gătească ca să le arunce în toaletă. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe