Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mărturisirile șocante ale unei femei de 30 de ani care susține că face sex cu o fantomă: ”E o relație serioasă! Ne gândim să avem un bebeluș fantomă!”

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Bristol, Marea Britanie, a uimit o lume întreagă după ce a dezvăluit că a întreținut relații sexuale cu 20 de fantome. 

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Bristol, Marea Britanie, a uimit o lume întreagă după ce a dezvăluit că a întreținut relații sexuale cu 20 de fantome.

Femeia, care lucrează ca și consilier spiritual, a mărturisit că a renunțat să se mai întâlnească cu bărbați adevărați în urmă cu 11 ani, iar de atunci ”face sex cu fantome”, după cum a mărturisit ea pentru Daily Mail. Ba mai mult, ea a precizat că ”relația e destul de serioasă” și se gândește să-și întemeieze o familie.

Conform mărturisirilor făcute de aceasta, în ultimii 11 ani s-a iubit cu mai bine de 20 de fantome, iar de curând a cunoscut pe cineva special, în timpul unei călătorii în Australia.

”Într-o zi, în timp ce mă plimbam prin pădure, bucurându-mă de natură, am simțit, dintr-odată, o energie incredibilă. Am știut că un nou iubit a sosit.”, a mărturisit ea precizând, de asemenea, că nu poate vedea fantoma, însă e capabilă să comunice și să facă sex cu ea.

Totuși, ea nu e sigură sută la sută că fantoma e bărbat, însă știe că există o conexiune între ei.

De asemenea, femeia care a șocat lumea a mărturisit că s-a întors în MArea Britanie împreună cu fantoma după șase luni de la prima întâlnire, iar relația lor e mai puternică ca niciodată, motiv pentru care speră ca lucrurile să evolueze normal între ei.

”E chiar serioasă relația. În principiu, ne gândim să avem o fantomă bebeluș. Știu că sună nebunește, dar de ceva timp chiar ne gândim la asta.”, a mai povestit ea.

Recomandari