Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Femeie obligată să șteargă de pe Facebook pozele cu copiii sau să plătească zilnic o amendă! Motivul este incredibil

Caz surprinzător! O femeie a fost obligată să șteargă de pe Facebook pozele în care apăreau copii, altfel riscă să plătească 50 de euro pentru fiecare zi în care nu respectă decizia impusă de judecători!

De ce a fost femeia obligată să șteargă pozele de pe Facebook

Incredibila situație s-a petrecut recent în Olanda, acolo unde o bunică a fost dată în judecată de propria fiică, pe motiv că aceasta ar fi pus poze cu nepoții pe Facebook și Pinterest, fără să fi avut acordul mamei minorilor.

BUNICĂ OBLIGATĂ SĂ ȘTEARGĂ DE PE FACEBOOK POZELE CU NEPOȚII SĂI

Mama copiilor (și totodată fiica bunicii sancționate) a dezzvăluit faptul că are trei copii în vârstă de 14, șase și cinci ani și nu și-a dorit niciodată să își arate copiii în mediul online.

citește și: Olivia a pus o poză cu ea pe Facebook, dar toți au fost oripilați! Ce detaliu i-a scandalizat: „Eu mi-aș fi dat foc”

În ciuda numeroaselor rugăminți, bunica a continuat să posteze fotografii cu nepoții și nu a șters niciuna dintre cele deja făcute publice.

Femeie obligată să șteargă de pe Facebook pozele cu copiii sau să plătească zilnic o amendă! Motivul este incredibil

De ce a fost femeia obligată să șteargă pozele de pe Facebook

Femeia n-a mai stat pe gânduri și și-a dat mama în judecată, încercând să obțină astfel șetergerea pozelor cu copiii săi de pe Facebook și Pinterest.

citește și: Cum afli cine ți-a spionat profilul de Facebook! Acest semn arată că te urmărește în secret

Instanța a decis faptul că bunica trebuie să renunțe la poze sau să plătească 50 de euro pentru fiecare zi în care nu respectă regula!

Specialiștii trag un semnal de alarmă și sfătuiesc oamenii să nu posteze imagini sau informații despre copiii lor, fiindcă astfel îi fac să fie mai vulnerabili în fața răufăcătorilor.

Recomandari