Antena Căutare

Fenomen misterios în Alaska. De ce a apărut pe cer această urmă cu formă bizară

Imaginile cu un nor ciudat, asemănător unui vierme, surprinse deasupra Lazy Mountain din Alaska, au ajuns virale. Mulți oameni s-au întrebat dacă ar putea fi un meteorit, un OZN sau un satelit prăbușit, o erupție sau chiar o armă.

Fotografiile au fost distribuite pe Facebook și au fost comentate îndelung de internauți. Pentru că se crease panică, Alaska Rescue Coordinator Center a lansat imediat o operațiune pentru a investiga un posibil accident de avion.

Într-o declarație publică, instituția a declarat: „Nu au existat informări despre aeronave întârziate sau activări ELT care să indice o prăbușire a unui avion. O echipă de salvare a plecat, în această dimineață, la un conac în jurul zonei Lazy Mountain și nu a găsit nimic suspect. Nu erau semne de prăbușire a aeronavei.”

Citește și: Anna este căsătorită și are inclusiv un iubit și o iubită. Ce spune soțul ei despre relațiile extraconjugale ale tinerei

De ce a apărut norul ciudat

Au existat o mulțime de teorii care sugerau că ar putea fi vorba despre orice, de la un satelit la un meteorit. Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook Palmer Alaska Buzz după ce au fost realizate dimineața devreme.

O persoană, identificată ca Shannon Del Vecchio Watson, a spus: „Ar putea fi un satelit? Este atât de ciudat.” O alta, Susie Kuke Martin, a subliniat: „Fără aripi”.

Citește și: Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații

În timp ce un al treilea, Cassi Joi, a postat: „Arată ca un meteorit. Mă întreb unde a aterizat.”

Din fericire, oficialii au oferit o explicație care i-a liniștit pe oameni. Ei au susținut că este o scurgere de la un avion comercial.

„O investigație ulterioară a relevat că un avion comercial zbura în acea zonă, atunci când au fost făcute fotografiile și videoclipurile. S-a luat legătura cu aeronava, iar echipajul a raportat operațiuni normale de zbor în drum spre aeroportul JFK din New York.

Autoritățile cred că fotografiile și videoclipurile au arătat o scurgere de la avionul comercial combinată cu răsăritul soarelui, ceea ce a cauzat priveliștea unică.”, a mai transmis Alaska Rescue Coordinator Center.

Citește și: O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urmat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea... Tu ce vezi în imagine? Iluzie optică ce îți dezvăluie secrete despre dragoste, relații și împlinire. Răspunsul te va sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x