Antena Căutare

Fenomen spectaculos pe cer. Se va întâmpla pe 21 mai! Mare atenţie la Luna Albastră!

Pe 21 mai, începând cu 23:15, va avea loc fenomenul de Lună Albastră. Mai exact, Pământul se va afla între Soare și luna plină, iar aceasta din urmă va fi luminată într-o nuanță de albastru

Pe 21 mai, începând cu 23:15, va avea loc fenomenul de Lună Albastră. Mai exact, Pământul se va afla între Soare și luna plină, iar aceasta din urmă va fi luminată într-o nuanță de albastru

Legendele spun că luna plină scoate la iveală tot ce este mai rău în comportamentul uman. Chiar şi în zilele noastre, mulţi oameni cred că luna plină este de vină pentru sinucideri, crime şi accidente rutiere, însă aceste lucruri nu au fost niciodată dovedite.

Iată ce rezervă astrele pentru Luna Albastră:

Berbec: Unii dintre ei s-ar putea arunca în tot felul de proiecte la serviciu, alții vor renunța la relațiile care nu îi mai mulțumesc și vor căuta dragostea în altă parte, iar o parte din nativii acestei zodii ar putea renunța de tot la domeniul în care activează și ar putea s-o ia de la capăt, cu o afacere bazată pe pasiunile lor.

Taur: Mulți tauri vor simți nevoia de a călători cât mai departe în perioada următoare și de a încerca lucruri uneori periculoase, care să îi facă să trăiască viața la intensitate maximă.

Gemeni: Cei care au călcat strâmb în relații au cele mai multe șanse de a-și îndrepta greșelile, în această perioadă. Dar, indiferent de greșelile din trecut, acești nativi trebuie să știe că dacă se străduiesc, ar putea fi iertați de aceia cărora le-au făcut rău.

Rac: Luna Albastră îi face pe raci să fie mai responsabili cu starea lor de sănătate și mulți ar putea adopta în această perioadă un stil de viață sănătos.

Leu: În ultima perioadă, mulți dintre nativii acestei zodii s-au concentrat pe carieră. Începând cu week-end-ul 21-22 mai, leii își întorc atenția spre familie, spre ceea ce e cu adevărat important pentru ei.

Fecioara: Influența Lunii Albastre asupra fecioarelor ține de domiciliu – unii dintre acești nativi vor începe să își caute o nouă casă, alții se vor muta, iar o parte din fecioare ar putea chiar să emigreze în perioada următoare.

Balanţa: Fie că sunt într-o relație, fie că sunt singure, pentru balanțe începe o perioadă fierbinte, în care își vor concentra întreaga atenție pe experiențele sexuale și pe plăcere.

Scorpion: Mulți nativi scorpioni vor traversă în săptămânile care urmează o perioadă extrem de bună, din punct de vedere al carierei. Asta înseamnă că o parte dintre ei vor începe afaceri profitabile, alții vor avansa la locul de muncă, iar alții pur și simplu vor culege roadele muncii lor de până acum.

Săgetător: Luna Albastră determină nativii săgetători să fie mai responsabili cu viețile lor și să renunțe la vicii.

Capricorn: Următoarea perioadă îi determină pe nativii capricorni să fie mai atenți la look-urile lor. Asta înseamnă că mulți vor începe să își schimbe garderobele, să adopte noi stiluri vestimentare, dar și să își schimbe tunsorile sau culoarea părului.

Vărsător: Au așteptat multă vreme pentru a avea energia și resursele financiare necesare pentru acest lucru, iar acum momentul a venit – mulți vărsători vor începe proiecte de renovare a locuinței sau poate chiar își vor construi o casă. Luna Albastră le va da inspirație și energie în acest sens.

Peşti: Luna Albastră le va aduce mult succes profesional peștilor și mulți bani. Asta îi va determina pe o parte dintre acești nativi să se implice și în proiecte și activități caritabile, pentru a-i putea ajuta la rândul lor pe cei care au nevoie.

De ce murim? Explicațiile care te vor face să ți se zbârlească pielea... Un bărbat a stat de vorbă cu Dumnezeu și i-a ȘOCAT pe neurologi: "A îngheţat, s-a uitat la tavan și a strigat că Du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x