Antena Căutare

Fenomene stranii și întâmplări bizare într-o localitate din România. Oamenii au parte de experiențe ireale

Localitatea Bozioru din județul Buzău a intrat în atenția tuturor, inclusiv în cea a oamenilor de știință. Zona este una atipică, deoarece aici ar avea loc fenomene paranormale, fără vreo explicație din partea oamenilor de știință.

În localitatea Bozioru, din județul Buzău, oamenii simt că se întâmplă ceva ciudat, de îndată ce au pus piciorul aici, scrie antena3.ro

Cerul privit, din această localitate are o cu totul altă sclipire și arată ca și cum ar fi văzut printr-un telescop, iar acest lucru este datorat faptului că aici la Bozioru, cerul are sclipiri de 23.000 grade Kelvin. Pe când, un cer senin are o claritate de 6.000 de grade Kelvin, scrie aceeași sursă.

Unii dintre vizitatorii care ar fi trecut pe la Bozioru, au avut parte de experiențe similare hipnozei sau de întâmplări stranii, fără vreo explicație, precum defectarea din senin a aparaturii electronice. De asemenea, numeroase legende circulă în zonă, despre răpiri ale extratereștrilor, scrie aceeași sursă.

Și-a găsit tatăl pe Facebook, după 56 de ani! „Mi-a trimis un mesaj că îi place fotografia mea”... O rocă neagră dintr-o erupţie vulcanică din anul 79 este, de fapt, o bucată de creier explodat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x