Antena Căutare

Fenomene stranii și întâmplări bizare într-o localitate din România. Oamenii au parte de experiențe ireale

Localitatea Bozioru din județul Buzău a intrat în atenția tuturor, inclusiv în cea a oamenilor de știință. Zona este una atipică, deoarece aici ar avea loc fenomene paranormale, fără vreo explicație din partea oamenilor de știință.

În localitatea Bozioru, din județul Buzău, oamenii simt că se întâmplă ceva ciudat, de îndată ce au pus piciorul aici, scrie antena3.ro

Cerul privit, din această localitate are o cu totul altă sclipire și arată ca și cum ar fi văzut printr-un telescop, iar acest lucru este datorat faptului că aici la Bozioru, cerul are sclipiri de 23.000 grade Kelvin. Pe când, un cer senin are o claritate de 6.000 de grade Kelvin, scrie aceeași sursă.

Unii dintre vizitatorii care ar fi trecut pe la Bozioru, au avut parte de experiențe similare hipnozei sau de întâmplări stranii, fără vreo explicație, precum defectarea din senin a aparaturii electronice. De asemenea, numeroase legende circulă în zonă, despre răpiri ale extratereștrilor, scrie aceeași sursă.

Și-a găsit tatăl pe Facebook, după 56 de ani! „Mi-a trimis un mesaj că îi place fotografia mea”... O rocă neagră dintr-o erupţie vulcanică din anul 79 este, de fapt, o bucată de creier explodat...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x