Antena Căutare

"Fetita de doua luni, ii place sa se joace. O vand". Anuntul unui tanar gelos pe copilul sau

In mod normal, fiecare parinte se bucura de copiii sai. Dar, cum se spune, exista si o exceptie care confirma regula. In acest caz, un tanar de 22 de ani, gelos ca iubita nu-i mai acorda atentie, a decis sa-si vanda fetita, postand anunt de vanzare pe un site de profil

Micuta nu era tocmai fiica sa legitima, ci adoptiva, iar omul, satul de indiferenta concubinei, a luat atitudine... pe internet. "Buna, am o fetita de doua luni, ii place sa se joace si sa se amuze in felul ei, dar exista o singura problema, doctorul zice ca are astm si daca se intoarce intr-un anumit fel i se opreste respiratia... Ma enerveaza groaznic si nu o vreau. Scrie-mi, te rog, un mail", a postat tanarul.

In plus, Paul Marquez a lasat si numarul de telefon al mamei fetitei, Katie Devalle, care a si primit un apel de la un doritor. Pretul afisat era de 100 de dolari.

Din fericire, site-ul a reactionat si a sters imediat anuntul, fapt ce l-a determinat pe barbat sa-l mai posteze inca o data, dupa care a fost arestat de politia din New York.

Foto: huffingtonpost.com

Icoana cu chipul... Nadiei Comaneci... GALERIE FOTO! Parcurile acvatice, atractia perfecta pentru turistii dornici de adrenalina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x