Antena Căutare

Fiica legendarei VERONICA, fetița-minune a Filmului Românesc, a moștenit frumusețea mamei. Cum arată Ana!

Despre ”Veronica”, fetița-minune a cinematografiei românești, s-au scris mii de articole. În 1972, la numai patru anișori, o vârstă la care alți copii de abia învață un câtecel sau o poezioară la grădiniță, Veronica uimea prin talentul și maturitatea ei!

Fiica legendarei VERONICA, fetița-minune a Filmului Românesc, a moștenit frumusețea mamei. Cum arată Ana!
Veronica

Despre ”Veronica”, fetița-minune a cinematografiei românești, s-au scris mii de articole. În 1972, la numai patru anișori, o vârstă la care alți copii de abia învață un câtecel sau o poezioară la grădiniță, ”Veronica” uimea prin talentul și maturitatea ei! Nu de puține ori a fost comparată cu legendara Shirley Temple de peste Ocean!

Frumoasa Ana nu a fost atrasă de scenă

Lulu Mihăescu interpreta rolul eroinei principale pornite într-o aventură fantastică plină de personaje care mai de care mai haioase. Copila de atunci, savuroasă prin chipul de păpușă și vocea gingașă, a devenit femeie în toatpă firea: are 48 de ani şi o fiică de 24 de ani care-i seamănă. Discretă din fire, actrița nu postează pe Facebook fotografii personale, așa că fiica ei, Ana, a fost ferită mereu de ochiul critic și curiozitatea publicului larg. La o primă vedere, frumoasa Ana a moștenit frumusețea mamei, dar nu și talentul actoricesc.

Ana a moștenit frumusețea mamei ei

Ana, fiica ”Veronicăi”, vrea să cucerească pas cu pas lumea

În loc să meargă la preselecții pentru vreun film și la castinguri, Ana visează să călătorească în jurul lumii. De altfel, a intrat în cursa pentru job-ul de vis în cadrul unui concurs lansat de compania Chief World Explorer, trimiţând un filmuleţ de prezentare. Firma pune la bătaie 100.000 de dolari, pe care îi oferă celui ales să pornească în această aventură.

Așa arată acum Veronica de altădată

Ea trăiește alături de mama ei în Canada, în Vancouver. „Veronica” din celebrul film cu acelaşi nume este acum o mamă împlinită, dar nici cariera nu a trecut pe un plan secund. Actrițapredă pian copiilor de la o şcoală particulară din Vancuver. Înconjurată de copii, „Veronica” de altădată pare extrem de fericită.

Cea mai zgomotoasă mâță! Toarce de se zguduie casa, dar te topești când o vezi - FOTO+VIDEO... IMAGINI SCANDALOASE: Cum arată nepoata lui Stalin! Nu te-ai fi așteptat niciodată la asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x