Antena Căutare

Forma degetelor de la picioare poate scoate la iveală lucruri uimitoare despre personalitatea ta

Ştiai că forma degetelor de la picioare poate reprezenta un "indiciu" despre personalitatea ta? Iată ce caracteristici sunt specifice pentru fiecare tip!

Forma degetelor de la picioare poate scoate la iveală lucruri uimitoare despre personalitatea ta
Află ce "spune" forma degetelor de la picioare despre personalitatea ta

Ştiai că forma degetelor de la picioare poate reprezenta un "indiciu" despre personalitatea ta? Iată ce caracteristici sunt specifice pentru fiecare tip!

1 – Piciorul romanului

Aceasta este cea mai raspandita fizionomie a piciorului. Piciorul romanului este bine proportionat, toate degetele de la picioare fiind perfect drepte.

Persoanele care au aceasta forma a piciorului sunt echilibrate, sociabile si dornice de aventura. Acestea adora sa descopere lucruri noi, in special despre locurile si culturile pe care le viziteaza. Oamenii de afaceri, de succes, precum si multi oratori de renume au aceasta fizionomie a piciorului, potrivit secretele.com.

2 – Piciorul grecului

Acest tip de picior mai este cunoscut si sub numele de „picior flacara”. Caracteristica sa principala este faptul ca al doilea deget este considerabil mai lung decat degetul mare. Persoanele care detin acest tip de picior sunt de obicei foarte sportive si creative.

Află ce spune forma nasului despre o persoană! Al tău ce fel este?


Persoanele cu fizionomia piciorului grecului tind sa fie foarte entuziaste si stiu sa ii motiveze pe cei din jurul lor. Punctul slab al acestor persoane consta in faptul ca nu ezita sa se arunce direct in miezul problemelor, ceea ce ii face mai predispusi la stres si le provoaca neplaceri.

3 - Spatiu accentuat intre al doilea si al treilea deget

Inspecteaza piciorul cu atentie si verifica daca spatiile dintre degete sunt egale sau exista o distanta mai mare intre al doilea si al treilea deget. O distanta mai accentuata intre aceste doua degete indica faptul ca esti o persoana care evita pe cat posibil implicarea de ordin emotional in lucrurile pe care le intreprinzi.

Oamenii cu acest spatiu mai accentuat tind sa prefere ocupatiile care cer sau permit detasarea emotionala. Persoanele din aceasta categorie sunt de asemenea nemultumite de rolul lor in viata. De aceea li se recomanda sa nu ezite sa faca schimbari atunci cand se simt nefericite si neimplinite, potrivit secretele.com.

4 – Piciorul patrat

Cand toate degetele de la picioare au aproape aceeasi lungime, se poate spune ca persoana respectiva are tipul de picior patrat. Acest tip de picior este, de asemenea, cunoscut sub denumirea de „piciorul taranului” si poate avea un aspect aproape perfect dreptunghiular.

Test simplu, dar înșelător: 92% nu se prind din prima: Care este soluția?

Persoanele din aceasta categorie au tendinta sa isi cantareasca foarte atent optiunile inainte de a lua o decizie. Ca urmare, acestea tind sa fie persoane de incredere si deosebit de practice.

5 – Piciorul alungit

Acest tip de picior are un aspect alungit si subtire datorita faptului ca degetele de la picioare tind sa fie foarte lipite unele de altele. Degetul mare este considerabil mai mare decat celelalte degete si se curbeaza usor in lateral catre varf.

Din aceasta categorie fac parte persoanele care pun mare pret pe intimitatea lor si care au tendinta de a fi foarte secretoase. Isi ascund mai mereu emotiile. Trebuie sa ai grija cu aceste persoane, intrucat pot fi foarte volatile si impulsive.

Sursa: secretele.com

Fenomen spectaculos pe cer! Curentul de meteori "Perseidele" va avea activitatea maximă în noaptea de 12 spre ... Cea mai lungă zi de naștere din lume! Cum e posibil ca aniversarea să dureze 46 de ore fără să treacă în ziua următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x