Foto. Cazul incredibil al bărbatului de peste 200 de kilograme care nu a mâncat NIMIC timp de un an. Cum arată după această "dietă"

 
+4 click pentru
galerie

Cazul unui bărbat care cântărea 206 kilograme şi care nu a pus gura pe mâncare timp de aproape un an încă stârneşte curiozitatea lumii întregi. Cum a reuşit acesta să facă faţă acestei provocări?!

Angus Barbieri, un scoţian în vârstă de 27 de ani, a decis să slăbească. Acesta cântărea 210 kilograme în 1965, iar viaţa lui era un adevărat calvar.

Singura modalitate, spunea acesta într-un interviu, era să nu mai pună gura pe mâncare. Barbieri a fost ţinut sub obervatie de doctori, care îi luau pulsul, tensiunea şi glicemia în mod regulat. Bărbatul s-a hrănit doar cu lichide şi cu vitamine, însă nu a mâncat alimente solide timp de 382 de zile, scrie Evening Telegraph. 

Barbieri consuma vitamine câteodată în timpul dietei, inclusiv potasiu şi suplimente cu sodiu. Acestuia i-a fost permis să bea cafea, ceai, apă minerală. Acesta a afirmat că uneori punea puţin lapte sau zahăr în cafea sau ceai, în special în ultimele săptămâni din dietă. La sfârşitul postului, acesta a ajuns la greutatea dorită, de 81 de kilograme.

Acesta a slăbit 125 de kilograme, ajungând să cântărească sub 100 de kilograme. Barbieri a reuşit un miracol, spun medicii, posturile negre mai lungi de 30 de zile putând fi mortale. De altfel, sunt multe cazuri de persoane care au încercat să ţină un post prelungit şi au murit din diferite motive medicale.
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe