Antena Căutare

FOTO: E însărcinată în aproape șapte luni și ridică greutăți cu ușurință! Cum arată femeia care face senzație pe rețelele de socializare

Revie Schulz, o cunoscută antrenoare de fitness de peste hotare, se pregătește din plin să devină mămică, însă pasiunea pentru sport nu o ține departe de sala de sport.

Revie Schulz, o cunoscută antrenoare de fitness de peste hotare, se pregătește din plin să devină mămică, însă pasiunea pentru sport nu o ține departe de sala de sport.

Însărcinată în 26 de săptămâni, adică șase luni și jumătate, Revie continuă să ridice greutăți de 40 de kilograme, iar imaginile inedite, în care își arată abilitățile au făcut furori pe rețelele de socializare.

Chiar dacă imaginile au stârnit și revolta internauților, care au acuzat-o că este ”inconștientă” și-și pune sarcina în pericol, Revie susține că nu se va opri aici, căci își ascultă corpul și știe foarte bine când să se oprească.

Revie Schulz practică sport de ani de zile și recomandă femeilor însărcinate să nu renunțe la mișcare în timpul sarcinii, fapt pentru care de când a aflat că va deveni mămică a publicat mai multe imagini în care apare făcând sport, pentru a promova acest stil de viață sănătos.

Are doar nouă ani, dar câștigă un milion de dolari anual! Ce face puștiul care a uimit o lume întreagă... Horoscopul iubirii pentru anul 2016: Zodiile care riscă să ajungă la divorţ şi ce se întâmplă cu relaţiile de lungă dura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x