Antena Căutare

FOTO! O noua meserie: testatul paturilor cu ajutorul posteriorului!

O femeie care isi castiga painea testand confortul si calitatea paturilor din camerele unui lant hotelier isi asigura posteriorul pentru 4.640.104 euro.

newslite.tv


Femeia, in varsta de 39 de ani, conduce o echipa care se ocupa cu asigurarea calitatii celor 46.000 de paturi din lantul hotelier Premier Inn, jobul sau avand titulatura de „Director of Bed Bouncing" (directorul departamentului de sarit pe paturi).

Potrivit lui Thomas, poarta pantaloni subtiri pentru a simti chiar si cele mai mici noduri sau umflaturi dintr-o saltea si are o grija speciala de sezutul ei: are sedinte regulate de hidratare si poarta haine adecvate.

„Lucrez cu o echipa excelenta de saritori cu care sar impreuna pe fiecare pat inainte de a-i testa gradul de confort", a declarat Natalie Thomas.

Thomas si echipa sa testeaza 884 de paturi, in medie, pe saptamana, ceea ce inseamna aproximativ 177 de paturi pe zi. Asta inseamna ca dureaza cam 20 de minute testarea unui singur pat.

Ei verifica paturile si saltelele de noduri, umflaturi, rupturi, taieturi, uzuri si orice defect de fabricatie, cele cu probleme fiind inlocuite in ziua respectiva.

Sursa: Antena 3

VIDEO! Sute de mii de pinguini pe insula St. George din Oceanul Atlantic... Caine erou, iesit la pensie dupa ce a salvat vieti in razboiul din Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x