Antena Căutare

FOTO! Stafia bunicului, martora la botezul nepoatei

O femeie din Marea Britanie a ramas incremenita dupa ce, intr-o fotografie postata pe Facebook, de la botezul nepoatei sale, apare stafia sotului decedat. Cand si-a aruncat privirea pe imagine, Heather Sewell a zarit imediat chipul sotului ei, Terry.

Chipul zugravit in alb si negru poate fi zarita in biserica, aliniat cu ceilalti membri ai familiei. Aparitia bizara a fost surprinsa cu telefonul mobil, de fiul femeii, in biserica St. Matin’s Church, cea mai veche biserica din tara, conform Daily Mail.

"Seamana perfect. Are fata alungita si parul este aranjat la fel. Am incercat sa ma conving singura ca nu e Terry, dar toti care au vazut fotografia au spus ca este el. Sunt o persoana destul de superstitioasa si cred ca este posibil ca sotul meu sa fi vrut sa asiste la acest eveniment. Sunt atatea lucruri care se intampla in lumea asta si pe care nu ni le putem explica", povesteste femeia.

Heather mai spune ca aceasta aparitie nu a bucurat-o, toata familia asteptandu-se ca in viitorul apropiat sa se intample ceva rau. Terry Sewell s-a sinucis in urma cu 17 ani, la varsta de 41 de ani.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Facebook

Urarea pe internet bate felicitarea pe hartie!... Vine sfarsitul lumii? Mayasii moderni nu sunt deloc impresionati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x